GAMBAR LALUAN SUNGAI BULOH - KEPONG - BAWAH JEJAMBAT MRR2 DITUTUP MULAI SABTU

KUALA LUMPUR: Jabatan Kerja Raya (JKR) akan menutup laluan kedua - dua hala di bawah jejambat Jalan Lingkaran Tengah (MRR2) dari arah Batu Caves menuju ke Sungai Buloh pada Sabtu ini mulai 11 malam hingga keesokan pagi. 

JKR dalam kenyataan di sini, berkata laluan itu yang ditutup hingga jam 7 pagi Ahad bertujuan menjalankan kerja menaik dan memasang "Tie Frame" dan "Working Plate Form di Pier 5". - BERNAMAGAMBAR LALUAN SUNGAI BULOH - KEPONG - BAWAH JEJAMBAT MRR2 DITUTUP MULAI SABTU GAMBAR LALUAN SUNGAI BULOH - KEPONG - BAWAH JEJAMBAT MRR2 DITUTUP MULAI SABTU Reviewed by Unknown on 8:51:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!