BIODATA DAN PROFIL GREYSON CHANCE

BIODATA DAN PROFIL GREYSON CHANCE


Ramai sangat yang LIKE budak kecik yang cinonet lagi comel nih.. nah...hambek sini biodata dan profil dia..
Famous as : Singer

Popular for : Cover for the song "Paparazzi" (2010)

Birth Name : Greyson Michael Chance

Birth Date : August 16, 1997

Birth Place : Wichita Falls, Texas, USA

Height : 5' 2"

Nationality : American

Education : Graduated from Cheyenne Middle School in Edmond, Oklahoma

Father : Scott Chance

Mother : Lisa Chance

Brother : Tanner (older)

Sister : Alexa (older)

 Greyson Chance baru sahaja menamatkan konsertnya di Malaysia. Lokasi seterusnya adalah di Singapura...

Sekian dimaklumkan...
BIODATA DAN PROFIL GREYSON CHANCE BIODATA DAN PROFIL GREYSON CHANCE Reviewed by Pendekar Berkuda on 5:15:00 PG Rating: 5

16 ulasan

  1. bertuahnya budak ni...itu kejayaan die...setiap org ada kejayaan lambat atau cepat jer..dan perlukan usaha


    Jemputan khas singgah ke blog chegu zubirBLOG CHEGU ZUBIR

    IPAD 2 FREE untuk ANDA

    BalasPadam
  2. dah la ensem...suara pun best...=D

    BalasPadam
    Balasan
    1. jadi kau suka laa tuuu...

      Padam
  3. GC...... i like u sooo much!!!!!!!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. gatal jueee koee nieeee...

      Padam
  4. hi greyson.... i like ur songs <3<3<3

    BalasPadam
  5. hi greyson... i like ur songs

    BalasPadam
  6. OOooOOOooo gitu ?

    BalasPadam
  7. best lhu sgt.......

    BalasPadam
  8. oh my GREYSON!! You so amaizing....You is my idol...i like all your songs....good luck in your life....i hope you will win all award in america....

    BalasPadam
  9. greyson nie ensem sgtla,i like u so much

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!