Teka-Teki...Rasa-Rasanya...Pendekar Akan Berapa BE? hehe...

....cuma entry pendek kali...hehe...cuma nak bagi soalan...sebelum buat entry tentang BE yang pertama...tapi bagai bukan satu aja ni....


...jadi kalian...marilah teka...berapakah BE yang akan pendekar dapat?? siapa yang dapat teka dengan tepat akan dapat Blog Review dan Sticky Post 24 jam daripada pendekar berkuda....hehehe....

...apa lagi tunggu?? mari teka ! ! (^_^)...


p/s : sangat gembira ni...baru lepas post entry senyum...oh...alangkah ! ! (^_^)....
Teka-Teki...Rasa-Rasanya...Pendekar Akan Berapa BE? hehe... Teka-Teki...Rasa-Rasanya...Pendekar Akan Berapa BE? hehe... Reviewed by Pendekar Berkuda on 5:37:00 PTG Rating: 5

7 ulasan

  1. Salam...

    dapat 5 BE.....hehe...

    BalasPadam
  2. 4!..dah dapat rezeki lebih jom la share2...haha

    BalasPadam
  3. hahaha 4!!!! ckap betul wahai pendekar..haha

    BalasPadam
  4. pehhh teka2 be....gile kencang...
    klo dpt teke btol kne bg be gak tau..haha
    nk teke gak la...3..ngahaha

    BalasPadam
  5. hamba tekalah.. tuanHamba dapat dua kan.. betol x? kalo xbetul hamba pancung.. hiyakkk!!!

    BalasPadam
  6. kalau saya teka 3.5? eh? haha.. 3 jak la.. malas fikir.. haha..

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!