CERITA KREATIF BEN ASHAARI : BLOGGER KERING IDEA ?

"awak...awak...saya nak bagitau ni yang saya ngah kering idea la...boleh tak awak bagitau saya apa nak buat ni?? saya tak tau nak buat apa dah ni... huhu..tolong lah saya..."
....luahan hati pendekar....memang kadangkala pening nak fikirkan idea...walaupun sebenarnya banyak idea yang nak diluahkan...tapi bila dah mula nak susun ayat...tetiba tersangkut pulak....huhuhu...

...bila tengah kering idea...pendekar akan selalu termenung....dan berfikir apa nak tulis....tiba-tiba terpandang gambar ni kat dalam tenet....(^_^)

Ini adalah incek Ben....seorang blogger feymes yang comel lote...
..lantas terpacul idea di kepala otak jemala pendekar apabila melihat gambar tersebut....hehehe..(gelak evil....)

"...kalau saya tulis tentang saya skodeng Encik Ben  ....rasa-rasa okay tak?? ahha...jom skodeng  incek Ben ! !"..




..then..pendekar terjumpa seorang kawan semasa sedang mengikuti ayah membeli-belah di pasar raya Giant...
Pendekar pakat dengan kawan untuk skodeng incek Ben.... kami share2 job..."ko gi umah dia...aku ikut dia kat luar...." "wokey...canteeekkk!!!"

...kami pun berpecah...pendekar mengintip pergerakan Incek Ben di luar rumah...pendekar nampak Incek Ben sedang keluar dari rumah hanya memakai Pampers tanpa baju sambil membawa sebuah gitar... lihatlah..ini buktinya....hahaha...(pendekar tak buat cerita tau..siap bergambar ni...(^_^)...)

...
Syyhhh... Incek Ben tengah perform ni...jangan ganggu...kang dia mengamuk...ahaha...
....selepas itu...Incek Ben berjalan-jalan ke merata-rata tempat sambil membawa gitar kesayangannya...awek-awek yang tengok pun menutup mata masing-masing oleh kerana malu auww...auww....melihat penampilan Incek Ben yang sangat sexy tersebut....(walaupun tutup mata sempat lagi intai dari celah jari...appa raaa...haha...)

....kendian...Incek Ben pun balik ke rumahnya...kawan pendekar telah siap menanti untuk menjalankan tugas....pendekar pun ikut sekali join kawan pendekar....(^_^)...

Incek Ben sangat lapar tahap dinosaur..."..tembikai ni tak cukup...bak satu lagi ! !" pinta Incek Ben kepada mummy nya...ahaks...
...pastu kami nampak Incek Ben berbaring di sofa sambil mengikat badannya yang membuatkan kami tergelak terbahak-bahak....hahahaha....

http://3.bp.blogspot.com/_5e2tSue2J9E/TOUn0LCbNDI/AAAAAAAAB4c/P8vP-hTELw8/s1600/image_thumb1.png
Gaya Incek Ben selepas makan tembikai...macam tembikai pun ada...hahaha...




...tanpa kami sedar...sedang kami leka mengintip beliau.... kami di tepuk dari belakang... bila kami toleh...kami lihat mummy beliau sedang berdiri bercekak pinggang sambil memegang senduk kayu ! ! !...huhahahaha.....kecut gila kata kau...@#%$^&&&^&((%$#@$........


....kami di bawa ke hadapanIncek Ben....dan di sinilah pengakhiran kisah skodeng  kami yang sangat mencemaskan....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gambar ni diambil kerana kami pura-pura nak interview incek Ben selepas kantoi sedang menyekodengi beliau...haha...sib baik dia tak perasan...kalau tak..mau parah kami kena bantai....hahaha....

Sekian....wassalam....(^_^)...kah... kah.... kah...

p/s : lepas ni pendekar harap selamat la dari kena bantai ngan Incek Ben sebab kisah ini dah terdedah ke laman web...dan mungkin tersebar ke seluruh dunia....hahaha...ampun Incek Ben... Jangan saman pendekar...huhu....

----Kisah ini hanya rekaan semata-mata...hanya bertujuan untuk memasuki pertandingan CERITA KREATIF BEN ASHAARI : BLOGGER KERING IDEA ....sebarang nukilan dan jalan cerita tiada kaitan dengan yang hidup mahupun dengan Incek Ben...haha...Selamat Membaca ! ! ! (^_^)

 UNDIAN TELAH DIBUKA ---> KLIK SINI PENDEKAR No 49  OKAY...AHAKS....





CERITA KREATIF BEN ASHAARI : BLOGGER KERING IDEA ? CERITA KREATIF BEN ASHAARI : BLOGGER KERING IDEA ? Reviewed by Pendekar Berkuda on 9:29:00 PTG Rating: 5

31 ulasan

  1. gud luk pendekar. nanti power rangers kuning dtg mai yer.. hahaha.. support..

    BalasPadam
  2. adehaiiii comel2 lak baby2 ni..lawak pon iya gak..

    ok support pendekar!!

    BalasPadam
  3. senyum je la ben kalo bc n3 ni..btw good luck ye ;)

    BalasPadam
  4. comel nye baby2 tue..
    gud luck!

    BalasPadam
  5. hahah...kiut la pendekar ni..
    baby pendekar eh..
    wakaka
    =)

    BalasPadam
  6. all the best pendekar..moga2 mng:D

    BalasPadam
  7. besh2!
    moga menang!

    BalasPadam
  8. nice one..gud luck!...jom jengah yang number 22 plak =D

    BalasPadam
  9. comey n kreatif tu
    wish u luck...

    BalasPadam
  10. kalau anda rasa entry pendekar ni bagus..undilah ye...pendekar tak paksa...cuma berkongsi idea je...

    lagipun ramai yang buat entry... ramai yang best-best belaka...

    keputusan di tangan anda... jom undi ramai2...hehehe....

    BalasPadam
  11. kretifnye en pendekar.. :).. hihihihihihi..suke2..

    BalasPadam
  12. hye pendekar..salam perkenalan :)
    thanx sebab vote for no 30. hihi..

    terharu nih sebab de gak orang nk vote saya..hik3.

    btw arap2 awak tak kena belasah ngn abg ben pasal entry awak ni..hihi :p

    BalasPadam
  13. hehe..kelakar cite nie..gud luck yer..

    BalasPadam
  14. Idea yang best dan sangat jreatif.

    BalasPadam
  15. Wah! Baru tau muka Che Ben camtu masa kecik hehehe!

    BalasPadam
  16. :: Lady :: kreatif ke?? hehe..mekasih..

    :: Cik Su :: Incek Ben takkan belasah punya...saman terus...hahaha...

    :: CempakaMelati :: oh..terima kasih kerana memuji....

    :: Ciao Annin-sama :: hehehe...dia sendiri yang bagi pic ni...tak percaya, bolehlah tengok kat blog dia... pendekar tak menceroboh privasi dia tau...ekekeke...

    BalasPadam
  17. waa....lucu plak bca ni...hehehe..btw all the best yea en pendekar kehkeh :)

    BalasPadam
  18. aloo tka sempat nak join...

    BalasPadam
  19. Hahahaha.. lawak ah. good luck good luck !! =D

    BalasPadam
  20. good luck wahai pendekar berkuda ! ;)

    BalasPadam
  21. nice la broo ! awat comel nak incik ben tu ? HAHA ! incik ben stelah kekenyangan melantak bebrape bijik tembikai sgt comel ! terasa mahu digigit , nyum nyum ! HAHA

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!