Akhirnya Kembali Semula....

Assalamualaikum dan salam sejahtera sekalian...



...BLOGGING!!!! oh tidak.... akhirnya syukur alhamdulillah.... dapat juga pendekar meneruskan perjuangan di arena blogging... sudah lama pendekar menyepi sehinggaan ramai yang bertanya ke mana pendekar telah menghilang.... sungguh terharu pendekar dengan mereka ini...sangat terharu...terima kasih kerana sudi mengingati pendekar.... hehe.... maaf...pendekar tak dapat nak belanja yang real..pendekar sedekahkan duit nuffy banyak2 pada kalian semua okay... nikmatilah~....

...dan sesungguhnya kekangan masa dan waktu yang mmbatasi....bersama dengan ini pendekar sertakan sebuah nukilan yang...bla..bla...bla.... " ape yang dah aku merepek kan ni..hadoi.."....

 ...Pendekar harap dengan pengembalian semula pendekar ke arena blogging ini akan mendapat sokongan dan kritikan yang membina daripada anda semua.... marilah kita sama-sama memeriahkan dunia blogging.... kerana blogger adalah the people's silent power.....  mari kita sama-sama menyokong..membantu..mengkritik dan sebagainya situasi di perksekitaran kita...

....dan sempena detik yang bersejarah ini...marilah join pendekar berblogwalking sampai pagi ! ! !...

TEMBAK MENEMBAK BERMULA.....zzz..........
Akhirnya Kembali Semula.... Akhirnya Kembali Semula.... Reviewed by Pendekar Berkuda on 12:12:00 PG Rating: 5

3 ulasan

  1. 'blogging adalah the people's silent power'<--- like3
    welcome back!
    ~_^

    BalasPadam
  2. hihi...selamat berblogging semula

    BalasPadam
  3. @emieysandra ---> terima kasih sebab menyukainya....

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!