SELAMAT HARI RAYA.....(^_^)

.....اسلام عليكم ورهمةالله وبركاته ........
دكسمڤتن اين ڤنديكر ماهو مڠوچڤكن سلامت هاري راي ايديلفيتري كڤد تمن٢ سكاليان...
موده٢ن كيتا سموا ديڤليهارا عليه الله دان ديمورهكن رزكي...امين....


Pendekar Berkuda

...sempena hari yang mulia ini..pendekar nak mohon maaf pada yang terkhilaf...terkasar bahasa secara tak sengaja....terambil mana-mana yang dipunya...tercuri di mana-mana...terlanjur kata terluka hati....dengan penuh rendah hati...pendekar memohon ampun dan maaf pada anda semua.... setahun dosa dihimpun...bersama rendahnya hati merafak ampun....pendekar susun sepuluh jari penuh tuntun....bersama hidup yang penuh santun... maafkanlah diri pendekar zahir dan batin ya...

....SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...MINAL AIDIL WAL FAIZIN.... JAZAKALLAHUKHAIRUN....(^_^)

Pendekar Berkuda
 
SELAMAT HARI RAYA.....(^_^) SELAMAT HARI RAYA.....(^_^) Reviewed by Unknown on 7:49:00 PG Rating: 5

1 ulasan

  1. Sesamalah kita.. ang solat raya di mana? Dah sepi 3/4 hr ni agak2nya balik pahang la tuh! TaqabbalaLlaahu minna wa minkum..!

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!