KEYWORD BLOG PENDEKAR = MASITAH ZAINI

.....assalamualaikum dan salam sejahtera....

...pada entry kali ini pendekar kongsi sedikit tentang keyword blog pendekar...
...nampaknya masitah zaini masih lagi menjadi keyword tertinggi untuk blog Pendekar Berkuda....
...Tak pernah putus2 orang mencari maklumat tentang masitah zaini ini ya....
KLIK UNTUK BESARKAN

....siapa Masitah Zaini?? jika anda masih belum mengetahui siapa masitah zaini ini..klik pada namanya.... 



....yang di bawah ini keyword untuk blog pendekar minggu lepas....
KLIK UNTUK MEMBESAR
...dan yang ini pula bila pendekar taip "masitah zaini" di Google Search....wah...blog pendekar berkuda mendapat rating yang tinggi dari Google... tak sangka betul..hehehe...
Klik Untuk Membesar dengan sihat....

....tak sangka betul boleh masuk ranking page first..hehehe....rasanya kalau ramai yang buat entry tentang masitah zaini..pasti akan dapat banyak trafic...selain dari sosilawati lawiya mati dibunuh seperti di bawah ini....semuanya blogger yang bolot rating tu..hehe....

Tak sangka blogger DunSpeakMe dapat rating no 3...wah...cemburu betul dengan anda...

 
....untuk itu kawan2 sekalian...buatlah entry yang mengandungi keyword yang bernilai tinggi..... kat malaysia ni keyword yang bernilai paling tinggi buat masa sekarang adalah keyword SOSILAWATI LAWIYA.... namun yang paling tinggi sepanjang masa adalah keyword melayu boleh, melayu seks, melayu lucah, melayu sabul dan sebagainya yang berunsur 18SX.... sungguh hebat minda orang2 Malaysia ya.... Minda paling kotor....aduhai....


Namun..perjuangan masih perlu diteruskan...
KEYWORD BLOG PENDEKAR = MASITAH ZAINI KEYWORD BLOG PENDEKAR = MASITAH ZAINI Reviewed by Pendekar Berkuda on 11:59:00 PG Rating: 5

2 ulasan

  1. Apa kesan rating tinggi pada earning agaknya ya? Kalau ikut teori, ada kesan pada CPM - click? cost? per impression, iaitu visitor yg dtg hanya baca tanpa klik.. x tau la betul ke x? X pernah dapat..

    BalasPadam
  2. rating tinggi takda kena mengena dengan earning CgMas....rating tinggi tu untuk increase traffic ja... tapi kalau nak earning kena la ada yang klik2 nuff kita...huhu... kalau tak ada alamat takda la earning...hehe...

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!