KENAPA DENGAN NUFFNANG??

...assalamualaikum dan salam sejahtera buat teman-teman blogger sekalian....di sini pendekar nak kongsi sikit tentang nuffnang yang wujud bila pendekar buka blog kawan2...pendekar letak gambar di bawah ya...
Blog Cik Sherry
Blog Cik Yuyu..(klik utk tengok URL)
Blog Cik Yaty
Blog Mr Shareh
Blog Cik Tiefa
Blog Zaer
 ....hatta semua blog or site yang ada nuffy adds semua jadi macam tu...pening2...ads tak keluar2 pun....

...ada tak sesiapa yang boleh terangkan atau bantu pendekar kenapa boleh jadi macam tu??
...bantuan anda sangatlah dihargai..terima kasih... (^_^)
KENAPA DENGAN NUFFNANG?? KENAPA DENGAN NUFFNANG?? Reviewed by Pendekar Berkuda on 1:50:00 PTG Rating: 5

11 ulasan

  1. eh eh eh eh. patot la macam familiar gmbr atas sekali tuuu. hihi.. ;D.

    ha, itulah ! semua jadi macam tu kot. dari pagi tadi lagi pendekarr.. ada orang cakap die da check kat web nuff.. nuff kate mmg down hari neyyy.. huhu.

    BalasPadam
  2. aik2??ade gak ifa nye blog ye...haha..erm..mybe nuff down la en.pendekar..huhu..sudah ifa lama xon9..skali jd cmni lak..sedih..

    BalasPadam
  3. @::sherry::

    familiar ke cik sherry?? hehehe...mungkin juga kot....hehe...

    okay2...okay2..dah faham...terima kasih dengan info tu ya....(^_^)

    BalasPadam
  4. @tiefazatie

    kasihan cik ifa kan..takpe2..sabar2..hehe...

    BalasPadam
  5. owh,blog kite adalah,haah pendekar,tadi nuff down kot,now da ada balik..hehe sila bagi duit raya k..hehe=]

    BalasPadam
  6. blog ellen tak der ker..hehheee....ni mesti pendekar tak nak dtg blog ellen..ellen merajuk ni tak nak g blog pendekar sudah..wakakakakk...

    opss..terlebeih sdh...myb satu sebab line pendekar kot tak gitu stabil...myb jer la...

    BalasPadam
  7. kalau banyak blog kena takper , takyah risau sangat . Kalau blog kita sorang jer kena tu yang risau .

    BalasPadam
  8. kalau banyak blog kena takper , takyah risau sangat . Kalau blog kita sorang jer kena tu yang risau .

    BalasPadam
  9. yuhuuu..2 la pasal...aku pon xtahu pendekar.tapi memang aku pasan jugak semalam..tapi aku anggap error from nuffnag!

    BalasPadam
  10. eh.. aku pun perasan jugak lah.. kenapa ek??

    BalasPadam
  11. kemungkinan pihak nuffnang tengah kemaskini advertising mereka kot... ahahahaha agaknye laa aku sendiri pon camtu... tp bkan kat sni laa blog 1 lagi.. huhuhuhhuhuhuhuhuhuhu *mereka lagging kot!


    Artikel terkini : http://humanitylife.blogspot.com/2010/09/private-4x4-desert-and-wadi-safari.html

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!