SURAT CINTA DARI PENDEKAR???

.....assalamualaikum...

kehadapan teman-teman bloggers yang dikasihi sekalian...semoga berada dalam keadaan sihat wal'afiat.... hamba di sini sihat-sihat sahaja...begitulah juga hendaknya dengan anda semua di sana...


di sini hamba ingin menyampaikan kepada anda semua bahawa anda sekalian sudah menarik hati hamba...(boleh tarik hati ke?..hehehe...)...oppsss....memikat sebenarnya.... hamba ingin memberitahu bahawa hamba sangat rindu kepada anda semua....hamba sudah jatuh cinta dengan anda semua...(ayat terbaik...hehehehe...)...hamba harap anda semua juga sudi untuk menerima kata-kata cinta dan rindu yang hamba sampaikan....(jiwangnya....hehehehe...)

bersama dengan surat ini..(patutnya entry...apa la ang ni pendekar... rosak..rosak
)...hamba sampaikan pesanan bahawa hamba akan kembali untuk menziarah ke halaman anda sekalian... hamba akan singgah di halaman anda untuk pelbagai tujuan..sama ada untuk beristirehat... berpencak.... berburu....dan menikmati keindahan di halaman anda.... dan hamba ingin memohon maaf jika hamba terpijak...tertembak...terlastik...terkutip...terculik...tercuri....dan macam-macam lagi ter... di halaman anda.... (nuffy la...apa lagi kan?? hehehe....)
....sekian surat dari hamba untuk anda sekalian....
hamba akan mula bermusafir dan berkembara....(^_^)

 wabillahi taufik wal hidayah...wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh....
(macam bagi ucapan ngan pidato la pula...hehehe....)
Yang merinduimu...


Pendekar Berkuda
SURAT CINTA DARI PENDEKAR??? SURAT CINTA DARI PENDEKAR??? Reviewed by Unknown on 10:12:00 PTG Rating: 5

4 ulasan

  1. Cess!!! Ingatkan hapa tadi. Tinggalkan tapak kaki anda di merata2 ya! Jangan cap jari lak, bahaya...

    BalasPadam
  2. CgMas :: hahaha...jangan marah ya.... hamba pijak carpet...jadi tiada tapak kaki....hahaha...

    BalasPadam
  3. surat yang paling romantik pernah i baca....aceceh......;)

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!