#2 :: ISU AHLI PARLIMEN SERDANG MEMBERI CERAMAH DALAM SURAU KAJANG SENTRAL

isu
Credit to - my-sensasi
Credit to - my-sensasi

...entah bagaimana dan kenapa isu macam ni boleh berlaku... sama ada di atas kebodohan si penganjur dan jawatankuasa masjid yang mendahulukan kepentingan diri daripada menjaga kesucian rumah ALLAH... menurut laporan MALAYSIAKINI, si Teo Nie Ching (MP Serdang) telah bertanya kepada AJK surau sama ada perlukah beliau memakai Tudung ketika memasuki surau?? namun jawatankuasa membenarkannya dan dari itu terjadilah kes seperti ini.... anda fikirkanlah sebabnya.... dalam banyak2 tempat...kenapa surau pula yang menjadi pilihan?? tiadakah tempat lain?? adakah mereka-mereka ini sudah tumpul otaknya sehingga perkara yang begitu mudah tidak mampu untuk difikirkan??
.....bengang lagi...
#2 :: ISU AHLI PARLIMEN SERDANG MEMBERI CERAMAH DALAM SURAU KAJANG SENTRAL #2 :: ISU AHLI PARLIMEN SERDANG MEMBERI CERAMAH DALAM SURAU KAJANG SENTRAL Reviewed by Unknown on 8:22:00 PTG Rating: 5

3 ulasan

  1. betul2 kat surau my house la. tp ktorg terawih kt masjid atas

    BalasPadam
  2. mcm mana lak dengan kisah wanita/perempuan islam/muslim yang berpakaian seakan telanjang,ataupun tidak memakai tudung masuk ke surau/masjid?

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!