Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

#Blogger : Sokong Contest Review Lynk.my 2015

Bismillah. Aku dah join Contest Review Lynk.my 2015 menggunakan blog utama aku iaitu Pendekar Berkuda dot Org yang mana aku join selepas memikirkan bahawa aku perlu membuktikan kemampuan blog aku untuk mengejar rangking Google selepas hampir 3 bulan blog aku hilang dari Google.

Sertai contest review lynk.my 2015 dan menangi hadiah-hadiah lumayan sehingga rm4000 dalam tiga kategori.


Kenapa blog aku hilang? Antara sebabnya, aku tak renew hosting dan mood menulis aku sendiri yang tidak ada. Tetapi alhamdulillah, selepas sekian lama suspended yang menyebabkan blog aku ditendang oleh Google.com mahupun Google.com.my, Blog aku telah kembali semula menjana trafik dan semakin meningkat dari hari ke hari.

Jom Sokong Contest Review Lynk.my 2015 untuk memeriahkan dunia blog tempatan. Salah satu daripada cara anda untuknmempromosikan jenama blog anda sendiri adalah dengan join kontest. kerana dengannya anda akan mendapat lebih ramai kawan-kawan baru di samping mengeratkan perhubungan dengan kawan-kawan blogger yang sedia ada.

Aku setuju untuk join contest ini selepas memikirkan bahawa ia salah satu daripada strategi aku untuk memasarkan blog aku sendiri. Lebih daripada itu, aku ingin menguji semula tahap penguasaan ilmu seo aku yang telah lama aku pendamkan kerana kekangan masa dan juga hal-hal lain yang aku sendiri tak mampu nak jelaskan di sini kerana terlalu peribadi.

Jika anda mahu join contest ini, maka sebaiknya anda cubalah juga nasib. Tak menang tak apa. Asalkan telah mencuba. Tak cuba tak tahu. Betul kan?

Apa lagi nak tunggu? sila klik sini laju-laju. >> Contest Review Lynk.my 2015.
6 Komentar untuk "#Blogger : Sokong Contest Review Lynk.my 2015 "

Ramai yang dah join kontes ni :D memasing memang hebat-hebat belaka

Masih berbisa lagi blog bro... walaupun pernah hilang sekejap..

lain macam aku rasa penangan Contest review Lynk.my ini beranding contest yang lain...jom kita sokong bro..biar lain kali ada lag contest gempak macam ni..barulah meriah blogging malaysia

Pendekar.. Iza nk bljr ilmu SEO pendekar boleh x? Huhuhu..

sangat ingin untuk bisa menang kontes seperti ini, namun masih kurang pengalaman

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD