Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

Cara Macam Mana Nak Buat Iklan Promosi Di Facebook?




Assalamu'alaikum. Aku tertarik untuk berkongsi tips cara macam mana nak buat iklan promosi di facebook. Ini kerana aku juga salah seorang yang sering mempromosikan barang-barang dan produk aku di facebook.

Platform yang sering aku guna adalah group, facebook pages dan juga facebook ads. Aku tertarik dengan satu produk ilmu promosi melalui facebook yang di ajarkan oleh Mohd Zulfadhli, seorang internet marketer yang telah menjana sehingga berpuluh ribu jualan sebulan hanya dengan mengiklan melalui facebook.


Beliau telah membuat satu produk 15 video yang berdurasi melebihi 6 jam ini dilengkapi dengan audio dan presentation mengenai bagaimana untuk mempromosikan produk pilihan kalian di facebook.

Juga dilengkapi dengan panduan mengenai bermacam-macam perkara yang harus kalian tahu terlebih dahulu sebelum mempraktiskan segala ilmu yang kalian pelajari di facebook.

Belajar Dari Pengalaman.

Sebetulnya bukan belajar dari pengalaman sendiri tetapi belajar dari pengalaman orang lain. Macam aku, aku belajar dari pengalaman2 orang lain dalam dunia pemasaran facebook. Tak payah kedekut untuk diri sendiri bagi belajar mendapatkan ilmu yang ada. Itu penting sebenarnya jika mahu terus berjaya dan kaya.

Orang lain berjaya dengan tidak lokek dan kedekut kepada diri sendiri untuk mengeluarkan modal bagi mendapatkan ilmu. Maka seharusnya kita juga begitu. Jangan pernah kedekut dengan diri sendiri kerana kelak mungkin kita juga yang akan rugi.

Kata orang, "Malu Bertanya Sesat Jalan."

Apa yang kalian perlu buat hanyalah sanggup melabur sedikit untuk mendapatkan ilmu yang mahal ini. Seperti kata SmartZul,
Melalui video ini, anda akan pelajari dari “zero” sehingga mempunyai sebuah Facebook Page untuk jualan produk anda. Sudah pasti anda mahu belajar cara menjual yang berkesan. Jangan risau kerana dalam video ini saya sertakan satu pendedahan bagaimana menulis ayat jualan yang efektif untuk anda gunakan di Facebook Page anda.

Jadi, jika kalian serius untuk mendapatkan ilmu dan panduan yang berguna bagi pemasaran melalui facebook kalian, aku sarankan kalian memiliki koleksi video ini.

Baca selanjutnya di sini >> Mudahnya Berniaga di Facebook.

Jangan kata abang tak payung.

Semoga sentiasa kaya dan berjaya di dunia dan akhirat. Aamiinn..


2 Komentar untuk "Cara Macam Mana Nak Buat Iklan Promosi Di Facebook?"

Dulu aku belajar macam mana nak buat blog dengan dia ni :D

dia merupakan icon dunia online yang hebat..nak belajar juga kalau macam tu

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD