Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

#Blogger : Buat Duit Dengan Promosi Buku.

Assalamu'alaikum dan Salam Sejahtera.

Kali ini aku akan berkongsi affiliate baru tentang cara buat duit dengan affiliate Bookcafe.com.my yang di miliki oleh PTS.



Bagaimana anda boleh menjana wang dengan mempromosikan buku2 yang ada di dalam koleksi PTS. Tak ramai lagi yang join dan mungkin anda akan jadi top affiliate siapa tahu. Caranya sangat mudah. Anda hanya perlu berdaftar dengan affiliate mereka. Klik SINI.

Ada banyak buku-buku yang boleh anda promosikan antara buku-buku yang selalu mendapat perhatian adalah buku-buku motivasi, kewangan, dan travelog. Anda boleh mempromosikannya melalui bermacam-macam cara. Sama ada melalui facebook, email, mahupun blog.

DAFTAR PUN DAH DAPAT RM1.00

Baru sahaja mendaftar, anda dah dapat RM1.00. Bukankah itu takjub? Haha. Tapi anda juga perlu sedar bahawa jika anda tak promosi, pendapatan anda tak akan meningkat. Jadi belajarlah melakukan promosi dan selalulah mempromosikan link affiliates anda untuk menjana pendapatan.

BOOKCAFE BELI BUKU ONLINE.

Satu affiliate baru untuk membantu anda menjana pendapatan secara online di samping bermacam-macam jenis lagi affiliates yang terdapat di seluruh dunia. Anda boleh lakukan jika anda rajin dan terus berusaha keras untuk mendapatkan pendapatan melalui online.

MACAM MANA NAK DAFTAR?

Okay. Mula-mula anda kena KLIK SINI.

1. Anda scroll terus ke bawah sampai habis.

2. Anda akan nampak Program Affiliates di bawah widget Tentang Bookcafe. Klik pada link tersebut.

3. Anda akan di bawa ke Affiliate Home. Cari Menu Sign Up.

4. Daftarkan diri anda dengan betul.

5. Check Email anda.

6. Selepas mendaftar, anda boleh login terus ke Dashboard Affiliate anda.

7. Untuk Permulaan, anda boleh lihat Training Video di SINI >> Training Video

8. Atau anda boleh tengok dalam format PDF di sini >> Training PDF


BUAT DUIT ONLINE.

Aku juga salah seorang daripada Affiliates yang menjana duit dengan buat duit online. Tahu bagaimana aku menjadi Ninja Affiliates?

>> Baca Bagaimana Aku Menjadi Ninja .

Semoga berjaya.

Tiada kejayaan datang tanpa usaha dan keinginan.


7 Komentar untuk "#Blogger : Buat Duit Dengan Promosi Buku."

kena cuba ni. buat buat sambil online ni. kot kot ada yang masuk! hahaha

ok menarik. sambil blogging sambil buat duit

aku rasa macam aku ada daftar dulu kot.

lupa nak promote je.

Best juga ni..banyak cara jana duit secara online

ko tak yah promote. duit dah berkepuk. demm...

itulah.. sambil berblogging sambil buat duit.

banyak sebenarnya. ramai yang tak tahu.

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD