Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

Affiliates : Bagaimana Aku Menjadi Ninja !

Assalamu'alaikum. Sebenarnya aku dah lama nak cerita tentang bagaimana aku mampu menjadi ninja dalam dunia affiliates. Especially dalam dunia affiliates IKR. Sebelum aku cerita apa-apa, meh aku kasi kalian tengok dahulu gambar di bawah.


Dah nampak kan? Itulah hasil daripada belajar jadi ninja di Bootcamp Affilates Ninja The Nemesis anjuran Tim Infokerjaya.

Bagaimana aku praktiskan ilmu-ilmu mahal yang telah ada di situ untuk mendapatkan kembali pelaburan yang aku lakukan. Tidak sedikit sebenarnya yang aku dapatkan melalui affiliates selepas menjadi ninja. tetapi itulah antara hasil yang aku dapatkan dengan Teknik Ninja.

Terima kasih tidak terhingga kepada Tuan Muaz Hadi dan Team IKR serta Tuan Zeo Unic yang telah membantu aku mendapatkan ilmu-ilmu mahal yang sebenarnya bukanlah murah. Tetapi sangat berguna dan berbaloi-baloi.

Sekiranya kalian seorang blogger, dan kalian mahu menjadi salah seorang daripada orang yang mahu mendapatkan wang secara online hanya dengan menulis tentang produk dan pandangan-pandangan kalian terhadap produk tersebut, maka dapatkan sekarang apa yang dinamakan sebagai Koleksi DVD BootCamp Ninja The Nemesis yang sangat mahal ini.

Apa yang kalian keluarkan sebenarnya sangat murah dibandingkan dengan apa yang telah kami sebagai peserta-peserta Bootcamp Ninja The Nemesis ini habiskan.

BELANJA LEBIH RM1.6K 


Ada di antara peserta bootcamp ini menghabiskan sehingga lebih rm1.6k untuk menghadiri bootcamp ini sahaja. Dan aku juga salah seorang di antara peserta tersebut. Bukan sedikit sebenarnya tetapi itulah yang kami laburkan untuk mendapatkan ilmu ini secara Face To Face.

RASA RUGI


Rasa rugi juga sebenarnya tapi berbaloi juga. Rasa rugi kerana aku telah laburkan wang yang banyak untuk hadir kem ini sedangkan harga yang orang lain bayar pula sangat murah. Memang terasa rugi tetapi apa yang kami dapatkan dengan berjumpa empat mata bersama-sama rakan-rakan affiliates lain sangatlah berharga. Itu yang mahalnya. haha.

JADILAH NINJA.


Jika kalian serius mahu dapatkan income secara online dengan guna email-facebook-blog, maka kalian wajib jadi NINJA ! Seperti aku.

kah kah kah.

Sementara tawaran ini masih berlangsung, aku tak nak kalian buang masa, better kalian tengok dan dapatkan sekarang sebelum harganya dinaikkan ataupun jualan di tutup.

Baca dulu sebelum beli okay ! >> JOM JADI NINJA !

Selamat Berjaya !!


1 Komentar untuk "Affiliates : Bagaimana Aku Menjadi Ninja !"

tahniah mendapat pengikitrafan otai affliate

lama xnampak pendekar berkuda yea

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD