Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

POPULAR BOOK STORE JUAL BUKU ROSAK!!??

Alkisahnya...Ini merupakan kali pertama aku beli buku dengan Popular Book Store...

Al-kisahnya lagi hari ni memang cadangnya nak beli kitab... Dah niat..mestilah laksanakan ye dak??

Maka ku gagahkan kaki nak pergi ke Popular Book Store StarMall Mentakab untuk mencari kitab Sirah ini...pusing punya pusing latas tertarik nak beli kitab kat Karangan Syeikh Shafiyurrahman Al-Mubarakfuri...

Dah kali pertama beli, maka mestilah tertarik bila tengok ada diskaun 20% untuk ahli ye dak? Mana tahu masa depan nak beli lagi...boleh dapat diskaun...

La ni depa letak buku bersampul..siap ada diskaun 20% tu lagi..ingat betul lah buku baru...last2 sampai umah rupanya buku yang dah rosak kulit dia.. (rujuk gambar)...

Dasar penipu!! Buku rosak claim macm buku elok!! Jadah haram betullah Popular Book Store ni!!

Yang jilakanya resit aku tah kat mana hilang gamaknya...memang sengaja mintak maki betul...

Aku syak depa balut buku rosak dalam plastik supaya orang lain tak tahu yang buku tu rosak..so bila dah beli depa akan bagi macam-macam alasan tak boleh tukar balik...

Nyesal woii beli dengan depa..dah lah ini first time gua!! Selama gua beli buku kat MPH n Kinokuniya tak pernah lagi jadi macam ni... Cinabeng sungguh!!!

Tobat gua taknak beli dengan Popular dah pasni!! Vavik laa!!



0 Komentar untuk "POPULAR BOOK STORE JUAL BUKU ROSAK!!??"

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD