Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

Fahrin Ahmad Reply Tweet Gua.. Itulah pentingnya pengetahuan am...

Bukan senang nak buatkan artis reply tweet kita. Sementelahan lagi kalau artis tu ada berpuluh-puluh ribu peminat...

Tapi dalam konteks sapaan...pengetahuan am itu sangat penting untuk membolehkan tweet kita dibalas oleh artis yang disasarkan...

Antara yang pernah reply tweet gua adalah Heliza Helmi...Abby Abadi... Erma Fatima... Adibah Noor...Hafiz Hamidun... Imran Ajmain...Fahrin Ahmad dan tak terkecuali politikus Nurul Izzah Anwar...

Ada yang hanya bersifat tweet gurauan hasil idea sahabat twitter...ada yang bersifat persoalan tentang pendirian...ada yang bersifat tweet sapaan...dan ada yang bersifat ilmu pengetahuan am...

Contohnya...Fahrin Ahmad lah kan...dah tajuk pun guna nama dia..hiks hiks hiks... Fahrin tweet berkaitan perlawanan bola sepak wanita olimpik di antara pasukan Brazil dan Jepun yang menyaksikan pasukan Jepun mendahului 2-0.. Nak tahu apa tweetnya? Tengoklah dalam prinshoot yang gua sertakan..hiks hiks hiks...

Begitulah pentingnya pengetahuan am kepada kita..kadangkala kita tak tahu bahawa benda yang remeh itu sebenarnya boleh memberi impak yang besar untuk menarik perhatian orang.. Betul tak?

Nasihat gua...kalau nak berborak dengan artis kegemaran kalian...joinlah twitter...ekekekek....

Okay dah...

Blog update untuk hari ini...cerita pun entah apa-apa je..wuha!

Salam Ramadhan ya sekalian...


1 Komentar untuk "Fahrin Ahmad Reply Tweet Gua.. Itulah pentingnya pengetahuan am..."

yang macam ini pun awak hendak tunjuk? shitty

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD