Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

Eyriqazz VS Denaihati - Cabaran SEO yang kelakar..hihiks...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....salam satu malaysia dam sebangsa senegara tapi bukan sejiwa...hihiks...

Apa yang pendekar nak tuliskan di sini adalah tentang cabaran SEO yang menarik minat ramai orang, Eyriqazz VS Denaihati...

Mula-mula blogger yang join adalah blogger yang memiliki domain sendiri...yang bila buat entri sendiri..automatik kita boleh tahu di mana ranking mereka...

kemudian tibalah part paling kelakar seperti biasanya dalam pertandingan keyword seo di mana akan ada peserta-peserta kontes yang terlebih bijak menggunakan keyword yang dipertandingkan untuk membina satu domain baru hanya semata-mata untuk memenuhi kepekatan keyword mereka dan memenangi pertandingan keyword seo yang di anjurkan...

Seperti halnya dalam pertandingan seo lelaki kacak baru-baru ini...seperti itulah yang berlaku di dalam pertandingan seo ini...yang bagi aku...sumpah sangat kelakar!! hihiks...

Jika sebelum ini keyword dan url dari ciktom menduduki carta teratas..tetapi cukup beberapa masa sudah pasti domain utama yag berasaskan keyword ini akan menduduki rank pertama dalam SERP Google...memang bikin lawak...hihiks...

Begitulah bila kejujuran bukanlah asas dalam pertandingan...demi mencapai kemenangan...apa-apapun sanggup dilakukan...bukan aku tak tahu bagaimana robot search engine bekerja...

kah kah kah....sumpah semua ini bikin lawak...aku tergelak seorang diri bila tengok url eyriqazzvsdenaihati di google...bhahahahah...

Maaf..jangan terasa ya...kebenaran itu memang pahit....ngeeee~~ ....


1 Komentar untuk "Eyriqazz VS Denaihati - Cabaran SEO yang kelakar..hihiks..."

As Salam, macam ku tahu saja siapakah gerangan pemilik domain yang dimaksudkan. Mesti domain tu ber dot my kan?

Well memang boleh dikatakan kelakar jugalah contest tu. actually saya sendiri pun tak faham macam mana contest tu berfungsi.

sebab tak faham cam ner contest tu berfungsilah saya tak join..he3..wah sudah tukar templatelah blog ni. dulu warna merah.

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD