Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Media Network™

GAMBAR SEKITAR PERHIMPUNAN AGUNG UMNO 2011

Gambar-gambar menarik yang di rakam semasa Perhimpunan Agung UMNO 2011. Gambar-gambar di sekitar perhimpunan ini pendekar pampangkan di sini untuk sajian dan kenangan semua. Woahha!

Hiduplah UMNO demi perjuangan...Kuat UMNO...kuatlah Melayu...Kuat Melayu...kuatlah Islam... Kuat Islam...kuatlah akidah... Kerana Melayu dan Islam itu tidak mampu dipisahkan... Kerana itu kita marah dan geram apabila ada Melayu yang murtad, yang menghina agama..yang menyimpang dari Islam... Apapun sebab mereka...kerana Melayu itu kini lemah...seperti lemahnya UMNO...


2 Komentar untuk "GAMBAR SEKITAR PERHIMPUNAN AGUNG UMNO 2011"

رَبِّ قَدْ آتَيْتَنِي مِنَ الْمُلْكِ وَعَلَّمْتَنِي مِنْ تَأْوِيلِ الْأَحَادِيثِ ۚ فَاطِرَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ أَنْتَ وَلِيِّي فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ۖ تَوَفَّنِي مُسْلِمًا وَأَلْحِقْنِي بِالصَّالِحِينَ”
Wahai Tuhanku! Sesungguhnya Engkau telah mengurniakan daku sebahagian dari kekuasaan (pemerintahan) dan mengajarku sebahagian dari ilmu tafsiran mimpi. Wahai Tuhan yang menciptakan langit dan bumi Engkau Penguasa dan Pelindungku di dunia dan di akhirat; sempurnakanlah ajalku (ketika mati) dalam keadaan Islam, dan hubungkanlah daku dengan orang-orang yang soleh”. ( Surah Yusuf : 101 )

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD