Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

Blogging Tanpa Blogwalking Sampai Lebam

Assalamualaikum sekalian...

Kali ini pendekar nak kongsikan bersama kalian bagaimana meningkatkan trafik besar-besaran tanpa perlu berblogwalking sampai lebam...Permainan ini jika anda ikut pasti akan menguntungkan anda... Kenapa pendekar berkata seperti itu? Kerana pendekar sendiri yang telah mendapat hasilnya. Meski pendekar bukanlah blogger yang layak untuk berbahas mengenainya... Tetapi pendekar tidak sesekali akan menafikan kebenaran yang tertera...


Berblogging dengan penuh cermat..di samping tidak mengabaikan keseronokannya adalah sesuatu yang perlu anda tahu... Apa itu blogwalking? apa itu blogging? apa itu SEO? Alexa? Pagerank? semuanya sudah dihidangkang di hadapan anda... Jika anda mahu sebarang tips... Butang Search ada di sidebar blog pendekar ini. Sila google di situ ya...

Berbalik kepada asal... berblogwalking tidak salah...malah boleh merapatkan hubungan sesama blogger.. namun perkongsian ilmu itu lebih penting dari segalanya... jika anda hanya mahu berblogwalking...tapi tiada sedikitpun ilmu yang anda dapat... sia-sialah usaha anda... Sebelum itu...sila lihat gambar di bawah ini ya... Bukti tanpa blogwalking...peningkatan trafik hanya dengan entry anda...dua?? tiga?? walau hanya dengan satu entry pun cukup...asalkan kekal lama...(^_^)...

Unique Visitors Seminggu
Seminggu saja..
Ingat ya...semalam pendekar hampir tidak berblogwalking pun...namun trafik yang menjunam ke blog pendekar tidak pernah surut sejak pendekar mencetuskan ledakan SEO di enjin carian dengan keyword " Girlfriend Khairul Fahmi Che Mat" .... trafik blog terus mencanak sehinggalah blog pendekar terhumban entah ke mana akibat terlalu ramai yang mempunyai ranking Page Rank yang lebih baik membuat entry mengenainya keyword yang sama... 


Maklumat mengenai segalanya telah terhidang di hadapan anda.. bukan mudah untuk blog picisan ini mendapat tempat seperti itu... namun kita mesti pintar bermain dengan keyword... dan bagaimana untuk menjadi pintar? Ya...dengan ilmu... tiada orang yang pintar tanpa ilmu... untuk pintar...dia mesti rajin belajar dan belajar... jika tersungkur..belajar lagi... okay?? 


Dalam selitan keyword itu..jika anda rajin...meskipun isi entry yang pendekar buat sangatlah berbeza dengan tajuk entry...namun di situlah letaknya kepintaran seni permainan SEO yang pendekar war-warkan...dan nikmati juga...trafik yang dialirkan oleh keyword di blog pendekar...
Keyword Seni Permainan SEO seminggu saja...
Jangan cemburukan orang lain jika anda tidak mendapat apa yang anda mahu.. kerana anda sendiri yang tidak berusaha.. bukan salah mereka... Jika anda lihat mengenai "faizal yusof meninggal dunia" semalam... anda akan dapat melihat keputusan enjin carian google yang meletakkan ProfHariz.Com di tempat yang pertama... sebelum diambil alih perlahan-lahan oleh website lain....


Trafik UV untuk hari ini...
Sekian untuk entry kali ini...panjang lebar pula pendekar menulis...namun jika anda membaca sampai habis... makanya anda adalah orang yang mementingkan ilmu...jika tidak.. sia-sialah anda mengatakan bahawa anda seorang blogger !


Terima Kasih kerana membaca... (^_^) ....

17 Komentar untuk "Blogging Tanpa Blogwalking Sampai Lebam"

setiap kali akak pegi mana2 blog pun..akak akan baca n2..sampai habis..walau panjang mana pun..sbb ilmu itu berada di mana2..[ dgn syarat..tulisan yg boleh di baca dan latar blkgnya tak sakitkan mata..tak de yg lucah..tidak menggunakan bahasa pasar yg melampau.kalau ejaan yg akak susah nak paham..akak klik X jer..]

yep..efa pun sokong sgt2..:)
entri efa pasal "faizal yusuf meninggal dunia pun dapat sambutan..tak pernah2 org datang blog efa sampai beribu-ribu sehari..pasal entri tu je dekat 2 ribu org dtg..huhu

@Sharifah nor

blogger-blogger kan ramai yang kenal kak pah?? hehe... mana boleh tak kenal kak pah.. sini pendekar tikam siapa-siapa yang menyombong dengan kak pah ni...hehe...

@efa nur

2 ribu?? wah...bestlah efa ni yea??

bak sini seribu meh...haha~~

Wah! wah! bermain seo memang seronok bro pendekar.Tapi tu la,belum2 ape2 lagi blog aku dah junam kat bawah dalam search google.PR zero.hehe.

Ape2 pon,seronok trafik masok canak2 lepas buat entry pasal 'faizal yusup'.Bukan yusof,tapi yusup.Nama pon kekadang main peranan penting dalam pencaria google.

Neway,tahniah kat ko.hehe.Trafik tu........haha

tahniah2 trafik..bila nak sampai cmtu ye hehe

salam
blogwalking haruslah ikhlas..mcm yg kak ct kata, bukan memilih utk jadi follower tapi bila follow bererti entry mereka ini bernilai dan harus dinilai. sharing is caring. beri pandangan dan pendapat.

masih lagi ada lagi yg berkata : follow u, pls follow me back, sedang sengkatan ejaan yg terlampau memeningkan. mcm mane tu.

ya, memilih kata kunci yang betul dan tepat pada masanya amatlah menguntungkan blogger itu...

@Zaer!!

hehe~~ hebat lagi pandai ang dah erk... haha~~

@ctpayong

kak ct... pilihan terletak di tangan kita... sama ada nak follow atau tidak... kita yang tentukan.. jika kerana kita tak follow itu mereka marah... biarkan saja mereka... supaya mereka sedar diri sendiri...

betul tu
kadang2 entry dah siap tapi momoy amik masa yang sama dengan buat entry tu semata-mata untuk fikir tajuk apa yang sesuai
adoii...

Peristiwa itu masih menhantui diriku...

ATTENTION Kawan-kawan: Blogger Ini DIKEHENDAKI

Tahniah sebab dah berjaya maintain pengunjung. Ramai tu...bila la saya nak jadi cam tu...insyaallah saya akan improve sikit2..masih banyak yg perlu dipelajari.

Aku baca sampai habis tau....huhu..betullah kata kao...sekarang aku BW 10-15 org jer sehari....itupun mana sempat jer haha

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD