Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

Rupa - Rupanya....

...selama ini pendekar salah sangka...kenapa la Incek Nuffy tak beritahu pendekar ya...rupa-rupanya pendekar dah buat kesilapan yang besar....yang pendekar sendiri tak sedar tentang kesilapan pendekar itu...yes, i admit that i'd made mistake!

...kesilapan apakah yang pendekar maksudkan?? jika anda adalah pelawat yang setia ke blog Pendekar Berkuda, anda pasti pernah membaca entry pendekar mengenai Buffered Earning...Janganlah mimpi...namun jika anda tidak pernah membacanya lagi..bukanlah menjadi suatu kesalahan di pihak anda....(^_^)...

...diringkaskan cerita...dalam pada pendekar sibuk mengeluh, merendah diri dan rasa diperbodohkan oleh Incek Nuffy, rupa-rupanya pendekar telah melakukan kesilapan yang sangat besar yang menjejaskan keperluan blog pendekar ini untuk mendapatkan buffered earning.... pendekar juga pernah menulis entry mengenai blog-blog yang sukar untuk mendapatkan buffered earning jika mengandungi perkara-perkara yang dilarang...anda boleh klik SINI untuk mengetahui apakah sebabnya sesuatu blog itu tidak memperolehi buffered earning.....

...pendekar dah belek setiap perkara tersebut di blog ini....18SX?? jauh panggang dari api... iklan lain?? tak ada pun...politik?? cuma sekali sahaja pendekar menghasilkan entry yang mungkin bersangkutan dengan politik iaitu tentang Kisah Pembunuhan Dato' Sosilawati Lawiya.... hanya sekali itulah seingat pendekar ada entry tentang politik....huhuhu.... Namun pendekar terlupa satu perkara yang lebih penting...SURVEY @ NUFFNANG ! ! !

...dalam sibuk-sibuk dengan blog...pendekar terlupa bahawa dalam bahagian survey Nuffnang....pendekar meletakkan genre utama blog pendekar sebagai politic / social ....nah ! ! hambek ! ! padan muka anda pendekar.... siapa suruh tak tengok betul-betul ! !.... haish...patutlah pak-pak kaya dan incek-incek jutawan segala tak mahu nak sewa blog pendekar untuk letak iklan.... ha ha ha... memang mantap dan meletopz ! nangislah anda sorang-sorang...hahahaha....

...nak tahu bagaimana pendekar dapat tahu tentang ini?? semuanya berkaitan ticket yang pendekar submit kepada pihak nuffnang.... apa benda tiket tu?? nantikan entry seterusnya....wacchhaaa~~....(^_^)...

p/s : tak sabar rasanya nak menerima BE yang pertama ....tangan dah mula gatal-gatal dah ni...nak memecahkan bandwidth di blog ini...hek hek hek....(^_^)

14 Komentar untuk "Rupa - Rupanya...."

hahaha.ang kuat politik sangat ni bro.slow2 kalau nk berpolitik.hahaha.Kang duta ads susah lak nak bagi produk kat blog ko ni.esok kompem dapat ler tu.;p

owhhhh camtu ke....amani ase amani jer blogger yg xde nuffnang..huhuhuhu :)

wah ..yer ka..baru tadi ellen balik dari beramah mesra ngan wakil nuffnang...memang ada disentuh bahawa nuff tak gemar blog politik2 ni...tapi persoalannya..blog pen ni politik ker..cam tak ja..myb kesilapan semasa nak isi borang kot...harap2 lepas ni dapatlah BE berlambak2 ya..hehe

hahaha.. tulis benda2 merepek mmg banyak dapat BE!! hahaha!

x de kena mengena dgn politik pun x dpt BE...!!

hahaha eh asal nk klik SINI tu xleh ek???

hehehe..patot la jadi gitu..huhuhu..
naper terpilih politik lak tu..hehe

@Zaer!! hak hak hak...aku tersilap pilih la der... sebab aku ingat blog aku ni lebih kepada sosial daripada personal...haha...

padan muka aku...ekeke...

@azwa_amani

belum ada nuffnang? register lah kat page dia.... nanti boleh claim gaji...hahaha...

@Ellen

tersilap isi borang la ni ellen...huhu... nak buat macam mana kan?? repair lah semula...

ya...mudah-mudahan dapatlah BE lepas ni kan kan kan...(^_^)

@g0m0k9enDek
tulis benda-benda merepek banyak2 jom...haha..tapi siapa nak baca benda-benda merepek ni?? ahaha...

@ct noarizah

sila rujuk semula Tips untuk nuffnangers ya... check semula kalau anda tertinggal apa-apa yang tak patut...hehe...

@alinac lover

..maaf ya..mungkin waktu anda baca entry ni...pendekar belum lagi habis edit link ke situ...maaf sangat2... :(

@apik pehe

...hehehe...dah ingat nak letak blog ni under social...tapi social lak sekali dengan politik da...huhuhu...

tu pasallah jadi gitu...

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD