Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

Review Blog : Publicity Public

....assalamualaikum sekalian....pendekar rasa nak buat review blog lah tentang blogger-blogger baru....mungkin yang baru pendekar kenal mahupun yang dah lama di dalam arena blogging namun bersifat suam-suam kuku....tujuannya agar mereka lebih bersemangat untuk berblogging....dan memeriahkan lagi dunia blogger....

...semalam pendekar duduk sebentar di restoran mamak sambil melayari blog....dan secara tak sengaja pendekar ternampak si blogger ini sedang menyelongkar akaun Incek Nuffy nya...dan pendekar pun tertarik untuk mendekati beliau....bertanyakan sama ada beliau juga adalah blogger...dan beliau mengiakannya...jeng..jeng...jeng....salam persahabatan pun terhulur (^_^)...

beliau adalah Incek Api dengan blog beliau PUBLICITYPUBLIC....

Design pun mantap gak lah...hehehe....

Incek Api ini merupakan pelajar di UITM Shah Alam...beliau juga sedaerah dengan pendekar ...melihat dan menjelajah blog beliau...terdapat suatu kelainan yang tidak akan anda jumpa di blog-blog lain....kelainan itu adalah....beliau meluahkan perasaan dan isi hati beliau melalui puisi...(^_^)...puisi beliau pula bukanlah yang berbentuk jiwa-jiwa...sangat sedap untuk dinikmati...hehehe...tak percaya?? lihatlah sendiri blog Incek Api ini okay??

...so, teman-teman...mari kita berkenalan dengan beliau...(^_^)...mudah-mudahan beliau akan lebih bersemangat untuk berblogging...sama-samalah kita galak-menggalakkan.....berkongsi apa yang ada...hehe...

...okay..pendekar mampir dulu ya...selamat berkenalan..

p/s : api...lepas ni rajin2lah update entry okay... (^_^)..
5 Komentar untuk "Review Blog : Publicity Public"

salam bro pendekar.wah panjang lebar ko comment.aku paham sikit da ni.tapi kurang lagi sebab ko sendiri da poning.haha.Takpe2,thanks sharing.pelan2 kayoh2! haha.

Pasal Review ni,ko pasan umah blog ni macam blogbulk? Blog aku ngn afik selalu terjah.hehe.Tapi yang lainnye dari segi entry la.Berpuitis gitu.hahaha.Tahniah incik fire! eh silap.Incek Api.hehe

Aku nak berangkat mau beradu der.dari semalam tak tido.haha.hampes!calow.salam!

wah....best tue..dpt kawan bru...nt ifa pun nak sibuk2 la...hihi

@zaer...

oh...biasa saja der...nama pun template kan?? huhuhu...

ang ni pun satu...kejap ada kejap ilang...macam chipsmore bagai...aiyark... haha...

@tiefazatie

ala..nyibuk la...tak kuasa nak melarang...

oh..biasa saja...hehe...

weh..
kenapa koi baru jumpe entry ni..
adoyaii..
terima kasih banyak la encik pendekar yep..
senang2 kita melepak lagi nanti..^^

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD