Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI

...okay-okay...mari kita sama-sama memeriahkan segmen ini?? nak tahu entry-entry lama yang dipublish oleh Incek Ben....apalagi tunggu?? waccchhaaa~~....keletak...keletuk..ahaks...

Ini Entry Incek Ben yang rasa menarik :
  • OPERASI MAUT BERMULA  - tips kesihatan dari incek ben... juga ada gambar beliau yang menggoda iman sang perempuan di sini...tak percaya...cubalah tengok...haha...
  • BILA PEREMPUAN MEMUSNAHKAN PEREMPUAN  - yang ini entry ganas..sila baca jika anda sangat berani..(^_^)... 
  • AKU HANYA SERANGGA  - kalau nak tahu apa yang berlaku bila Incek Ben jadi serangga... bacalah entry ini...haha...
  • MERAJUK - yang ini entry tentang perempuan dan lelaki yang merajuk...so, kalau anda suka merajuk..sila-silalah jenguk entry ni...nak gelak pun boleh..hahaha..
  • ..dot...dot..dot.. - yang ini rasanya tak payahlah diberitahu...sebab mengandungi backlink ke blog isteri beliau yang tercinta...bahaya tu...nanti banyak pula orang yang datang ke blog isteri beliau... incek ben pun tamo publishkan sangat isteri beliau kan?? so, untuk menghormati beliau... pendekar diamkan ajalah ya...(^_^)... jadi pendekar link terus ke blog beliau okay?

     okay...cukup untuk incek ben...giliran pendekar pula...okay?

    11 Komentar untuk "REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI"

    yeah! ko ngn afik dah joint segmen ni.dan aku pon nak joint.hahahaha.;p

    wah besh2!!!!
    baru dpt baca enty yg elok2!
    hekhek!

    Bestkan segmen abang ben..gua g xsempat nak join..
    JOM BACE ENTRY BARU
    "1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

    @alexa yussida

    hehe...saja ja nak letak ayat tu...
    tapi ada juga entry yang macam itu kan?? hehe...

    @Zaer!!

    tak nampak pun aku ang join segmen ni..hadoii...

    aq pown.. bru join neh weh.. hahhaa..

    p/s : nak jugak cakap! kahkahkah..

    salam perkenalan..Cik Ila follow tau.. :)

    Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

     
    Copyright © 2014 - All Rights Reserved
    Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD