Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

Penghargaan Dari Pendekar...

...Assalamualaikum sekalian...ini bukan entry main-main...entry serius ni...tak nampak pendekar kerutkan kening ni?? so..jangan nak gelak2 okay...seligi kang mau?? haha..pendekar gurau je la awak-awak semua...

..okey...pendekar pun tak tahu kenapa pendekar tiba-tiba nak berikan penghargaan buat anda sekalian ye... sebelum ni pernah juga terlintas nak berikan award pada rakan-rakan blogger...tapi baru kali ini dibukakan hati untuk memeriahkan Majlis Sambutan Awards Sedunia...ahahaha...ada ke?? ngarut je pendekar ni kan??

...okay...sebagai penghargaan kepada mereka-mereka yang rajin ke blog pendekar berkuda...dan rajin-rajin mengomen entry pendekar...memberikan pandangan kepada pendekar..ni ha...pendekar persembahkan award ini TERISTIMEWA buat blogger yang pendekar rasakan layak untuk menerimanya...

....jeng...jeng...jeng....TERIMALAH.....

|
|
|
|
|
|


....tak cukup cantik ke?? hehe...tak apa...pendekar belum PHD lagi dalam bidang design ni...so harap maaf okay??pendekar tujukan award ini istimewa buat....

  • Zaer - www.zaerr.com - blogger yang paling meningkat naik...walaupun join blogging hampir sama-sama...tapi dia punya performance sangatlah menakjubkan...tahniah zaer ! !

...Award ni sangat istimewa tahu...award ini hanya khas untuk blogger lelaki sahaja sebenarnya... pada yang perempuan itu..nantikan award pendekar yang lain okay?? kepada penerima award.. sila jawab soalan tentang pendekar....

  1. Pendapat anda tentang blog pendekar berkuda.
  2. Sudah berapa lama anda berblogging?
  3. Perkara yang anda tak suka tentang pendekar berkuda.
...lastly, tag this award to 3 persons that u thought he was Pendekar Terhebat ! ! !
...selamat berblogging...(^_^)....


 
13 Komentar untuk "Penghargaan Dari Pendekar..."

salam haha bom atom la plak adehh ekeek thnks weh, nnt aku buat..

psst~! pakar bab2 blog? haha tinggi sangat tu pujinye.

wah..bestnya..bilalah agaknya Ellen nak dapat award pendekar bintang ni....wakakakakaakk..gurau jer ya

kesemua yg mendapat award tue adalah blogger2 yg hebat...
mmg layak pun kasi same diorang...

hee

award utk perempuan..jgn lupa kan akak ye...heeee...

wah tahniah pada yg menerima award tu.... rasanya.... kalau ada peluang nak juga award ni he3.....

haha... time kuda saket ekh? ala, takde almari nak letak award ni..lol ha, btw pendekar, link salah tu.. takde huruf 'h'...=)

Aku nak award ni pendekar!!! aku nak sangat! nnt aku hamek! bangun tido terus datang sini beb!!!! hahaha.Keep it up wahai sahabat blogger ku yang setia!!

wow :-o sambil terlopong mulut aku...
mmg dorang sume terbaik~~~
aku curik award ni kalo dorang takmo..kah3

@Gayahspears ...aahh...cik gayah ni...pendekar tembak dengan meriam gajah kalau curik ini award...haha... ini untuk lelaki je... untuk perempuan lain kali..hehehe...

sabar2...(^_^)

@Zaer!! haha...bukan senang nak suh aku bagi award camni tau...bukan senang jugak nak dapat award camni... so better ang amik... sebelum aku gi bakar-hangus-rentung blog ang... hahaha...

gurau2 je zaer... ini penghargaan tertinggi...ala-ala Pingat Darjah Kebesaran gitu...haha...

@MuJE

okay2 MuJe..sorry...dah update dah... silap huruf plak..ahaha...sorry ya...

pendekar terhebat tuh^^ puyoooooolll(eh macam nama player barcelona nih:P )

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD