Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

Pendekar Berkuda - Traffic Performance

....assalamualaikum semua...semoga anda sekalian yang membaca entry ini sehat sesehat-sehatnya...amin..hehe...

..kali ini pendekar nak beritahu sedikit sebanyak tentang traffic perfomance untuk blog Pendekar Berkuda... sejak "kuda" pendekar sakit..pendekar jarang sangat berblogwalking.... sangat pening kepala...kadang2 tu pendekar jenguk2 la juga blog buruk pendekar ni...terima kasih kepada cik LadyBird, dan Cik Sherry yang cantik kerana selalu singgah ke blog pendekar dan sekurang2nya pendekar dapat trafik juga...hehehe... hits yang paling sedikit pendekar dapat dalam sehari adalah sebanyak 4 (empat) hits sahaja...sangat sedikit bukan??..sungguh sadis...hoho...

....pendekar kongsi sedikit traffic performance untuk seminggu sebelum ni... anda akan dapati banyaknya perbezaan yang ketara ketika pendekar tak blogwalking dan ketika pendekar berblogwalking...huhuhu... seperti gambar di bawah ini....




Klik pada gambar untuk tumbesaran yang sihat...
Klik saya untuk membesar (^_^)

...boleh nampak kan perbezaannya??...yang pendek-pendek tu nilainya kurang dari sepuluh kali blog pendekar berkuda dilawati..huhu...semuanya sebab pendekar tak buat blogwalking ke blog kawan2 anda...hehe...maklumlah kuda tengah sakit kan... yang tinggi2 tu pula nilainya lebih daripada 100 hits sehari.... hasil blogwalking gigih gagah dari pendekar....yuhuu....tapi masih tak dapat nak celen si Zaer.... tak puas hati betul ni....walaupun hampir sama-sama merangkak dengan dia...hadoii la kan...

....kebanyakan hits harian yang pendekar dapat tu berasal dari enjin carian google...hehe...dahsyat juga ye.... keyword blog pendekar masih lagi "masitah zaini"....dan yang lain-lain tu adalah keyword sampingan.... termasuklah keyword "kesalahan ejaan dalam bahasa malaysia" , datuk patmanabhan, mastura zaini, soalan matematik yang tiada jawapan dan juga keyword nuffnang...hehe... ada juga orang yang cari ninja sampai ke blog Pendekar berkuda ye...sungguh tak sangka betul lah....

....sesungguhnya ya teman-teman sekalian....blogger baru seperti pendekar dan mungkin juga anda memerlukan kerajinan untuk berblogwalking bagi mengekalkan hits di blog yang baru nak tumbuh ni...pendekar harap teman-teman sekalian juga akan mendapat hits yang sewajarnya selaras dengan apa yang telah teman-teman usahakan...hehe....

p/s : lepas ni memang wajib blogwalking untuk dapat hits yang tinggi..kalau tak...macam ni la jadinya nanti..blog bersawang....hahaha....

(^_^) Pendekar Berkuda (^_^)
8 Komentar untuk "Pendekar Berkuda - Traffic Performance"

hihi.. ade jugak nama lady kat sini.. hihihi.. ramai jer yg akn dtg ke blog pendekar.. blog pendekar kan dah lama.. pasti org kenal.. :).. harap2 kuda pendekar sentiasa sihat.. nanti leh bw sokmo.. leh tinggikan traffic.. jgn lupe singgah blog lady jugak tau nanti :P.. bw laju2...

pendekar to LadyBird :

hehehe...lama tak lama...baru juga la kan?? baru nak menapak tapi dah cedera pula...ibarat pemain bola sepak yang baru nak naik...bila cedera...sabar jela jawabnya kan??
apa-apapun..pendekar ucapka terima kasih banyak2 la ye... (^_^)

pendekar to LadyBird :

hehehe...lama tak lama...baru juga la kan?? baru nak menapak tapi dah cedera pula...ibarat pemain bola sepak yang baru nak naik...bila cedera...sabar jela jawabnya kan??
apa-apapun..pendekar ucapkan terima kasih banyak2 la ye... (^_^)

Insyaallah makin lama akan meningkat trafficnya. Ya blockwalking memang perlu sangat...cam saya masa mula2 buat blog ni 2 tahun lepas...tak tau apa-apa....ni la hujung october baru ni baru belek2 balik blog org lain...baru faham conceptnya.

Tahniah...Teruskan usaha, usaha tangga kejayaan..hehehe...Good Luck ya Pendekar.

sama2 kiter kayuh yer..hehehheh

Tahniah pendekar ! hehe. naik mendadak tu. ;). jom jom blogwalking naik kuda jom. kasi up traffic. ;D.

eh dah tukar ? hehe. ;p

wah...ell x reti la nak main dgn keyword...huhu traffic bnyak pada blogwalking je...hehe

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD