Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

Kenapa Pendekar Tak Suka Komen Entry Anda?

...ha...dapat tu?? boleh baca kan tajuk entry ni?? uikss?? masih tak dapat baca?? haishh...pergilah check mata tu kat doktor ya...Terima Kaseehhh!!!

...okay..okay...no matter what happen...u're still lovely...ceit...ayat makhluk planet pluton.... =P...nak mengarut pun bertempat la pendekar...hadoii...okay..okay...taknak bazir ruang...taknak bazir masa...taknak bazir air liur...(tiada kaitan..sila abaikan...)...haha...

...sini pendekar nak inform pada anda-anda sekalian sedikit ni...pendekar memang suka kalau dapat nak komen post entry anda....tapi apa yang pendekar tak suka tu...pendekar malas nak tulis verification words dan segala bagai kerenah birokrasi untuk mengomen entry anda ! ....serius...pendekar tak main-main tau...banyak kali terjadi macam ni...hajat nak komen tu terbantut bila dah siap-siap taip komen...dah refresh page...tiba-tiba pulak kena taip verification words yang menyampah ni lagi... hadoii la..leceh bangat la awak-awak sekalian....sumpah leceh ! !...

...letak verification word sebab takut spam ke?? haha... hello...tolonglah ya...kalau blog anda itu sangat feymes tak apalah juga... kalau entry anda itu sangat mengujakan pun tak apalah juga...tapi jika blog anda cuma biasa-biasa sahaja...janganlah buat macam tu...ramai lagi yang lebih menonjol dari anda... kalau anda mahukan komen yang banyak...sila lah buang verification word tu okay?? apa?? tak tahu nak buang macam mana?? sini pendekar tunjuk....


1...2...3....Pendekar Berkuda ! ! !

...anda ikut steps kat atas ni okay??...dari nombor 1...2....dan 3.... dah selesai...so..pendekar harap lepas ni tiada lah lagi kes-kes yang macam ni lagi...atau pendekar malas nak datang komen blog anda nanti...tumpang baca boleh lah...okay?? maaf andai pendekar tersalah kata terlepas bicara ...(^_^)

...kalau anda rajin belek setting ...anda pasti akan temui segala bagai lagi perkara yang tidak kurang pentingnya supaya blog anda mesra pengunjung ! ! !...(^_^)

...sekian....terima kasih kerana sudi membaca...(^_^)...wacchhhaaaaa~~~...........



p/s : teringin juga nak letak commenluv pada blog....apa pendapat anda sekalian??
22 Komentar untuk "Kenapa Pendekar Tak Suka Komen Entry Anda?"

betol2., sy mmg mls nk taip tang vrifcation tuh :P

betul tu..menyusahkan je..da la rugi masa pastu kalau salah..tak pasal pasal kena sumpah. hhahaha

Soo true !! malas oh nak taip. dah lah susah. Dahla orang rabun. dah lah kalau salah kena taip balik. haish haish.

@chuu pendekar kalau dah malas sangat...tinggal kan aja...terus terbantut rasa nak komen...huhu...

@::cikserai::

siapa yang sumpah siapa ni cik serai?? haha...

@::sherry::
...cik sherr rabun?? he..he..he.. banyaknya dah lah...

dahlah tu....dah lah...dah lah...

ekekeke....

amboi en pndekar..ayat nak hangat ek..kecik hati pulak blogger-blogger yang da terbuat veri word tu scara xsngaja..ehhe..mane la tahu dorg xreti nk remove ke kan..hehe..even entry biasa-biasa aje, even blog tak sefemes mane..sy yg dgr ni pon da kecik hati..ahhhahhaa, cmne nak kasi bsar balik ni en pdekar..ehhe..

takdelah..just my opinion je tau..mmg veri word tu buat kite rase tak best nk komen kan..truely agree..just ayat u sungguh pedas la..auww..ehhee..

aku suke blog yg de pop-up n takde verification.. :)

heidi : aah tol tu, akak pon ske yg pesen gitu, dh la tenet akak cm siput sedut..huhuhuh

Hellooo...saya suka blog awak dan kudaa awaaak..hehe!!

http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

sgt berguna . rajin rajin la mengomen sy ye :) heheh

haha..yaty setuju dgn pendapat pendekar tapi tak semua blog yang takde verification kita komen gak kan?
kita tengok yang mana sempat baca dan entry yang berkenan di hati gak baru kita komen, right?

satu g,komen pop up window..lagi senang nk komen...:)

salam..

amy datang melawat pendekar, ya betul amy setuju dengan pendekar..

haha..aku sokong bro.lambat lak aku update entry ni.takpe2 pelan2 kayoh.hehehe.aku main bedal je.kalau ade verify semua sapu.hehe..2 mood time rajin la.kalau x,hampeh aku nak komen.hahaha.satu lagi,aku takleh nk letak comment luv la bro,nnt ramai lak tangkap cintan ngn aku....hahahaha

verification 2 tjuan untuk elak spam ke?

nak kena wat ni..hehehe
walopn x femes, pe slahnye kn..keke

kita tak suka blogger yg "simpan" komen kita...

teramat sangat la betul tu pendekar. i pon xsuka. kdg-kdg dah seronok-seronok bg komen, kena layan benda tu; pergh tarik nafas dlm-dlm jugak la.

Lepas ni sapa nak komen, aku nak minta salinan ic sekali baru leh komen

Blog saya tiada word verification, jempula datang PB..

Sekarang punya sistem google untuk buktikan yang kita memang manusia sebenar pun susah jugak. Nak kena pilih-pilih gambar, dah macam kat FB pun ada

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD