Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

Ini Entry Istimewa ~

....assalamualaikum semua....

...pertama-tamanya pendekar nak mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada anda yang sudi untuk singgah ke blog Pendekar Berkuda....anda semua memang menakjubkan...(^_^)....

...entry istimewa kali ini untuk tujuan menolong kawan kita iaitu saudari Nur Solehah yang mahu kita menyokong beliau untuk memenangi give away... jadi sama-samalah kita menolong beliau untuk memenanginya okay.... semoga anda sekalian bermurah hati untuk menolong beliau....dengan menyokong penyertaan beliau di dalam give away tersebut....(^_^)...sila klik sini untuk menyokong beliau... LINK>>


...dan yang keduanya pendekar nak maklumkan sedikit tentang apa yang telah berlaku di blog pendekar berkuda...terdapat sesetengah blogger yang mengcopy hidup-hidup entry pendekar.... tanpa sedikitpun mahu memasukkan link pendekar ke dalamnya.... sungguh hebat... pendekar tabik spring dengan cara blogger ini.... haha....(gelak sinis...)

...hello awak....kalau awak nak ambil entry saya nak publish kat page awak saya tak kisah... tapi sekurang-kurangnya hargailah hasil kerja saya.... awak ingat senang sangat ke nak buat entry?? saya bukan macam awak yang copy-paste  idea orang lain dan buat macam idea sendiri... saya masih ada perasaan timbang rasa...saya tak mahu malukan awak walaupun saya sangat marah dan bengang dengan apa yang awak buat...

....memang sharing is caring....tapi janganlah bersikap macam ni...kalau nak ambil atau petik sumber-sumbernya dan buat jadi entry sendiri, pendekar tak kisah...tapi janganlah copy-paste hidup-hidup entry orang lain dan pretend yang entry tu anda yang buat.... itu menipu namanya....

...pertama kali berhadapan dengan perkara ini....memang menyakitkan hati...mula-mula terjah blog dia... ingatkan apalah...rupa-rupanya bila pendekar amati betul-betul....entry pendekar di-copy bulat-bulat oleh sang blogger ini....


...pendekar tak mahu memanjangkan perkara ini...cukuplah ini sebagai perkongsian luahan hati pendekar kepada anda.... apa yang dah lepas biarlah lepas....masih banyak lagi benda lain yang harus difikirkan....

...dan dengan kesempatan ini...sempena malam yang dingin lagi mulia ini...pendekar nak ucapkan... SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada para teman-teman blogger dan para pengunjung di sini....

...LabbaikALLAHumma Labbaik...Labbaikala sarikala labbaik....(^_^)
10 Komentar untuk "Ini Entry Istimewa ~"

adeh pendekar..jd r kejam cm suzie.link jer.berani wat, berani tanggung r.tp klu org tu suzie..sila abaikn yer----hihi

salam aidil adha

:: suzie :: pendekar tak kejam la...macam mana nak kejam kalau pendekar tak suka nak buka aib orang.... kalau dia sedar baguslah...kalau dia tak sedar...biarkanlah dia... okay??

pendekar....mekaseh byk2 k...


Jap2..ada yg copy paste entry ? lol... ada juga org cmtu..

sapa dok copy-paste ni haaa~ x bek cenggitu tau.. ayokkkk pendekar dh marah.. huhu..

camat ari raya korban..:)

salam...
salam aidiladha..
sape yg copypaste nie..
ish2 xbek taw raye2 nie..
sabar ye..
ehee

ops lupe r pendekar.ihi.ala suzie gurau je lh..cm askar r pndekar ni. siyes sgt.ihi

incik pendekar, kamu sgt femes. sekian.

pendekar dah tegur die ke?
kalau belum meh sini lady tegur..
tegur bagi pihak :P
hihihihi..
ramai org yg suke copy paste.. bukan sng kan nak tulis panjang2..
1 entry tu dalam 2 3 hari.. huhuhuhu.. hehehe.. tp lady kagumla ngn pendekar..kejap jer menulis.. byk idea bernas2..

sabar weyh..itu lah lumrah.. dah takde idea..cilok kat blog org.. sabar je la

awk...link kan je..tgk cam ifa aritue..baek sgt kan...makin mnjd ada la..huhuhu..berani die salker lg tau blog ifa!geram gle!

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD