Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

Award dari MohdRidzwan Dot Com



..kali ini pendekar nak maklumkan bahawa pendekar mendapat award daripada budakkecik @ dakkecik @ Dr Budakkecik yang hensem-macho-kiut-comel-lote punya orang yang rajin singgah ke blog pendekar...juga selalu berbalas jejak blogwalking dengan pendekar....wah...bangga ni...masih ada juga bloggger yang sudi beri award kepada pendekar ek...hehehehe....terima kasih dakkecik ....(^_^)....

...okay ini award nya....cantik kan?? hehehe...


dakkecik kata pendekar adalah salah seorang daripada blogger yang beliau paling sayang...huhuhu...sangat terharu ni.... mesti ramai yang pandang sinis kan?? namun apa yang dakkecik buat dan luahkan pendekar tabik spring dengan beliau.... kerana berani meluahkan perasaan sendiri...meski mungkin ada yang akan memandang serong-senget-sinis-dan-segala-bagai persepsi negatif kepada beliau... pendekar tabik jika ada sebarang blogger yang berani buat statement seperti yang dakkecik buat...

....oopppsss.....melalut pulak dah...sorry ya....hehe...back to the point, pendekar diminta menjawab soalan yang diberikan / berikan ucapan-pidato-syarahan-segala-bagai kepada khalayak selepas menerima award ini...huhu...berikut teks rasmi jawapan / ucapan-segala-bagai pendekar...hehehe...

NICKNAME :
.....kalau dalam komuniti blogger...lebih feymes dengan nick pendekar / pendekar berkuda...hehehe...ramai yang bertanya camna dapat nama...nantilah pendekar cerita ye...hehe...(^_^)...

....in the real life, dipanggil z, z***an, topan, pan dan segala bagai nama yang yang hujung nya ada "-pan" dan "-fan"...hehehehe.... jangan gelak ye.... hehehe... 
 (naya aku ngan soalan maut nih...tapi sebab dakkecik ni...redha kan ajalah...hehehe...)

 UCAPAN KEPADA PEMBERI AWARD :
...okay dakkecik...sini pendekar nak bagi peluk cium ala-ala pak arab gitu kat dakkecik sebab cakap sayang pendekar... and letak name pendekar dalam senarai top10 blogger yang paling anda sayang...hehehe...
..pendekar doakan dakkecik dan mohdridzwan.com makin mantap dan menarik serta berjaya di di dalam dunia blogging serta mampu menongkah arus semasa untuk menjadi blogger yang disegani... pujian berlebihan tidak akan menyelamatkan kita dari jatuh....so, terimalah kritikan dengan minda yang positif okay....hehehe....pendekar sayang kamu juga... (peluk2...)..(^_^)

6 FAVOURITE ARTIS :
...in-team...raihan...yuna...linkin park...yusuf islam...rabbani...aizat...

...banyak sebenarnya...tapi masukkan 7 je la..itupun dah over-limit hehehe.....

TAG KEPADA 10 ORANG BLOGGER :
...okay2...pendekar nak tag blogger2 mesra-alam-bukan-filem-dua-alam iaitu zaer , ladybird , anishaway, cik bulan, cik reine, tomen, cik rainbows, Izzuddin , afiq , cik sherry :D... kalau tak nak ambil nanti pendekar tembak dengan meriam gajah...mau?? haha...

okay semua...sekian.... 
5 Komentar untuk "Award dari MohdRidzwan Dot Com"

ok ok nnt anish amek ! tlg jgn tembak dgn meriam gajahhh..
hehe

TQVM pendekar berkuda !

ahakss bulan aamik k...
tp bulan da wat nie... erza yg tag bulan..ehee.
pape pn thanks pendekar~

ok pendekar..
pendekar tembak ngnmeriam lady tembak ngn suntikan virus HIV..
kih3x.. jaat kan lady..
hehehehe..

sorry. mainana kasar.. sorry yer.. nnti lady ambik.. :)..
lady dah buat dah, tp xpe..lady just tambah jer nick name pendekar kat enrty tu,...

tQ yer incik pendekar berkuda..

(apa kaitan pendekar berkuda ngn meriam?)

ni linknye Incik Pendekar:

http://sweet-ladybird.blogspot.com/2010/11/award-dari-en-mamat.html

Teringin jugak nak kena tembak dengan meriah gajah. hahaha. btw, thanx pendekar !! =D

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD