Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

TERLAMBAT SHARE :: KEK HARI JADI...(^_^)

.... assalamualaikum dan selamat sejahtera....

rakan-rakan blogger sekalian apa khabar??? Pada entry kali ini pendekar akan siarkan gambar kek hari jadi pendekar pada 11 September lalu ya...kek ini adik-beradik pendekar yang belikan.... buat surprise.... sungguh terharu....

sumpah pendekar tak tahu mereka belikan kek untuk pendekar walhal pendekar seharian di rumah.... hehe... kek yang sebesar itupun pendekar tak perasan...hadoi........

kek nya adalah di bawah ini....

Kek dah kena makan...haha...

...tak dapat nak cover nama...malas nak edit..hehe.... pada yang wish pendekar tu....terima kasih ya....

...semoga anda semua berbahagia dan bergembira selalu...hehehe...

..salam sayang dari Pendekar Berkuda....

Pendekar Berkuda
5 Komentar untuk "TERLAMBAT SHARE :: KEK HARI JADI...(^_^)"

hepi belated bufday yea enchik pendekar. huhu. dan selamat hari raya aidilfitri jugak :)

Sambutan Hari Jadi bukan budaya Islam bro! Tp ada lak adik-beradik nk rayakan.. apa nak buat, kek makan jugak.. Ni nk pakai kanta pembesar, nk tengok nama hehhe..

CgMas...tu la..nak buat camna kan?? yang ni kali kedua dapat kek...first kawan cina yang belanja makan kek ni....hehe...

2nd ni la yang dapat..hehe...

wah wah brthday pendekar lah ! hehe. hurm, cam sedap je kek tuuu.. lapar lah pulak.. haha.

btw, happy belated bday pendekar !! may GOD bless you. ;))

:: SHERRY :: wah wah dah lepas lah...anyway thanks you sebab wish..hehe...

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD