Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

PERMINTAAN PENDEKAR...

anda sangat istimewa....(^_^)
... Assalamualaikum semua.... pendekar baru balik dari bazar.... nak buat entry tapi masa suntuk....nak ajak kawan2 semua check balik widget anda ya... sebab ada di antar blogger yang buat "HIDDEN SHOUTBOX" membawa bersama malware ke apa namanya yang keluar pop-up tu.... tolonglah ya.... banyak sangat yang keluar macam tu especially yang guna widget2 tambahan yang diragui... 

bukan apa....kadang2 benda itu menyebabkan pendekar rasa malas nak masuk ke dalam blog anda.... sebab setiap kali masuk keluar pop-up.... klik je shoutbox pop-up lagi.... hadoi....pening nak men"delete".....

so...pendekar harap kepada rakan2 blogger yang memiliki "HIDDEN SHOUTBOX" tu....silalah check semula ya... nak check sama ada ada pop-up ke tak....klik aja kat shoutbox anda....pls...pendekar merayu kepada anda... atau jika tidak, pendekar minta maaf jika pendekar tidak datang lagi ke blog anda ya.... semua ini untuk kebaikan semua pihak....

...kerjasama anda amat dihargai....pendekar kasih akan anda semua....(^_^) 
..pendekar mengkritik bukan untuk mengutuk atau bermusuh... namun pendekar terpaksa juga memberitahu kerana perkara ini sangat penting...silap hari bulan..ada virus yang keluar...

Salam Kasih dari Pendekar Berkuda....



8 Komentar untuk "PERMINTAAN PENDEKAR..."

tu laa tu ..kita pun selalu dpt gitu..bila klik link aje kuar Malware..huhu tak masuk salah kalo masuk pun serba salah..karang berpuasa tenet lak karang ..

salam pendekar~

yg kuor malware tu sbb dieorg lom buang sticker GB...huhu

alhamdulillah saya takde buat menda2 yang boleh mempop up kan blog saya.. hehehe sila la join blog saya tanpa was-was... terima kasih jugak untuk tips naikkan nuffnang aritu... :P

jaga2 dengan malware.. tak pasal je kang page jadi zombie.. hurmm... ;D

hehhehehe..baru ellen cdg nak buat pop pop mcm tu...kalo gaya g2 tak nak la..hehehhe..trimas kerana kasih tau...

malware ni bahaya x??blog cik tom ade ker pendekar kena camtu??

uh..kang blog patik ade yang sebegitu ke wahai pendekar berkuda?nak tahu juga.. :)

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD