Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

DAYAT NAK BAGI DOMAIN FREE??

Klik Banner untuk pergi ke DUNIA DAYAT...hehe...

....assalamualaikum sekalian....entry kali ini tentang kali pertama pendekar nak join GA atau CONTEST yang dianjurkan oleh blogger kita... pendekar berminat bukan sebab apa...kerana hadiahnya itu sangat menarik iaitu DOMAIN PERCUMA.... hehe...siapa yang tak mahu domain sendiri kan?? anda juga pasti mahukan domain sendiri betul tak??

...Contest ini dianjurkan oleh CIK DAYAT...yang mahu mempromosikan blog beliau di samping menghargai para blogger yang sudi berkunjung dan memeriahkan blog beliau... Pendekar pun tak tahu bagaimana nak join contest ini sebenarnya...

....syarat penyertaan cuma buat entry dan link-kan ke DUNIA DAYAT dot COM..... dan syarat ini pendekar penuhi dengan entry kali ini... pendekar harap CIK DAYAT berpuas hati... Pendekar mahukan domain :: www.pendekarberkuda.com..masih available lagi...



...kenapa perlu domain sendiri??
..soalan cepu emas ni...kenapa pendekar mahukan domain sendiri?? kerana pendekar mahu bebas menulis apa sahaja yang pendekar mahukan dan melakukan modifikasi, ubahsuai, rekaan, pengisian, dan penambahan ilmu yang sewajarnya....


...domain sendiri dalam masa yang singkat??
..pendekar akui...blog ini baru sahaja wujud..belum pun lagi sampai sebulan...2,3 hari lagi cukuplah sebulan usia blog Pendekar Berkuda...namun keinginan memiliki domain sendiri sudah lama tersimpan dan tersemat kukuh di dalam hati pendekar...sejak lama dulu lagi ketika pendekar membaca mengenai kejayaan Jutawan Muda Irfan Khairi di arena internet.... dari situ...keinginan pendekar untuk memiliki domain sendiri membara seperti maraknya semangat menentang kepalsuan yang meraja di dunia hari ini...


...kenapa pendekar mahukan domain sendiri??
...minat pendekar adalah membaca...pendekar membaca apa-apa jua jenis bacaan...dari sebaik-baik bahan bacaan sehinggalah seburuk2 bahan bacaan...dari seringan-ringan lawak jenaka..sehingga seberat-berat karya ilmiah... dan dari situ pendekar memperolehi kekuatan dan idea untuk menulis... kerana itulah pendekar mahukan domain sendiri supaya hasil penulisan pendekar nanti bisa dikongsi oleh semua orang...di ketahui oleh semua orang...dihargai oleh para pembaca....


...dan kerana itu pendekar mahu menyertai CONTEST ini...pendekar tak mengharapkan wang ringgit...kerana wang itu bisa dicari... hadiah sebegini sangat bagus untuk para blogger... 


...dan pendekar ucapkan tahniah kepada CIK DAYAT kerana sudi mengadakan contest seperti ini...walaupun sebenarnya pendekar masih lagi lemah dalam coding-mengcoding...bagaimana nanti nak adjust and modified website pendekar?? haha...


...kalau menang..syukurlah..kalau tak menang...sekurang2nya pendekar dah mencuba...


....menyempurnakan syarat..pendekar TAG 6 BLOGGER yang pendekar rasa patut untuk join CONTEST ini......


&

...pendekar harap anda semua juga join ya..sama-sama kita meriahkan contest ini...pada yang pendekar tak tag tu...dan berminat nak join...maklumkanlah pada pendekar okay?? nanti pendekar tambah nama...

...selamat bercontest sekalian....
Pendekar Berkuda

3 Komentar untuk "DAYAT NAK BAGI DOMAIN FREE??"

Dah check. Pendekar jangan lupa ikut 1 lagi syarat. #kena jadi follower blog duniadayat.com.

# Number cabutan bertuah blog pendekar ialah No.5

PB: Terima kasih bagi peluang ini pd CgMas..

Woah. pendekar tag saya ! nant saya buat ye pendekar. hehe. ;)

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD