Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

SELEPAS PENAT KEMBARA

...assalamualaikum...

...entry kali ini mungkin agak berlainan dari entry-entry sebelum ni...hehe...saja pendekar nak tukar style sebentar...bukan tukar style dalam berfikir ya...tapi tukar style dalam penulisan entry.... ahaks...


...hari ni pendekar pergi kembara dari satu halaman/blog ke satu halaman yang lain... pendekar jumpa macam2 ragam blogger... entry2 yang menarik dan kadang2 memecahk-lumat-letup-kan perut dan usus pendekar....sungguh bahaya mereka-mereka ini...hahaha...


...di antara semua itu juga..pendekar dapar menimba ilmu-ilmu penting dalam arena blogging...tentang coding...cara nak increase traffic...bagaimana nak kekalkan traffic anda...(pendekar maintain traffic >100 hits sehari sejak 3hari lepas..hehe...terima kasih..(^_^)...)

...ramai juga di antara blogger2 senior yang komplen tentang bloggers kejar-trafic-dot-com dan kejar-duit-dot-com...yang pada pendapat mereka sangat-sangatlah annoying.... itu apa yang pendekar perhatikan lah...bacalah entry mereka...DI SINI (maaf amoi...promot anda di sini...takda niat lain...hehe...)

...tidak kurang juga yang buat entry kritikan yang berunsur ilmiah seperti yang pendekar dapat dari laman MyAdsFeed, BenAshaari, Kujie , DenaiHati, MariBinaBlog , Teratak Muncet,  dan sebagainya...


...juga terdapat blogger yang membebel-tazkirah-tarbiyah-ceramah-omel-kan diri mereka...namun semuanya penuh dengan isi dan inti..bukan hanya omongan kosong....hehe..
salute to.. Sherry, CikguFarha, CengkihKali dan ramai lagi yang tak dapat pendekar coretkan di sini...


oh ya...pendekar juga terjumpa blog Penceramah-Komentator-Pengkritik-Pendakwah kegemaran pendekar iaitu DrMaza dan Ridhuan Tee....


ramai lagi sebenarnya yang belum pendekar jumpa... semuanya bertebaran di dunia blogging...

namun apa yang pasti...semakin jauh kita pergi...semakin banyak rasanya yang perlu kita pelajari... nauzubillah...





p/s :: kalau ada yang tak diletakkan di sini..pendekar mintak maaf ya...malas nak letak banyak-banyak...letak saja apa-apa yang terlintas di kepala..hehe...

Salam Ramadhan dan Selamat Berbuka Puasa... (^_^)





5 Komentar untuk "SELEPAS PENAT KEMBARA"

Stlh mengejutkan dunia blogging dgn kejayaan ang, tulis la mcmn nak dptkan 3 angka uv setiap hr tuh.

okay2....nanti pendekar bagitau ya... hehe... jangan nak kenalkan diri dulu... mesti ada risiko kan?? hehe... tunggu lah enry pendekar yang baru ya...baru ja datang beberapa idea tadi..hehe...

1) macam mana nak dapat uv > 3 angka sehari...

2) masa yang ideal untuk menembak...(faham2 sahajalah ya...hehe...)

3) mengatasi masa....(entry yang rasa-rasanya penting untuk komuniti blogger...)

huhu..thx ea pendekar follow blog ckik ayuri jugak..

hehehe..ase bangge pn ade blogger len yang lg senior follow blog kite..just nak pendekar share tips dapat uv 3 angka or lbey sehari..maklumlah cik ayuri baru berjinak2 dalam dunia bloggerz nih...

p/s-thx again pendekar..rajen2 blogwalking blog cik ayuri tuh

kunjungan perdana..
di tunggu kunjungan balik dan komentar nya juga di blog saya ya........

Td terbaca amaran dari http://myskrempes.blogspot.com/2010/04/surat-cinta-buat-nuffnangers.html. Mungkin dpt menjelaskan apa yg berlaku..

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD