Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

MEMECAH REKOD VISITOR HITS....

اسلام عليكم ورهمة الله وبركاته


Penangan Blogwalking
.....salam sejahtera buat teman-teman dan para pengikut serta pembaca blog Pendekar Berkuda....mudah-mudahan anda sentiasa ceria, gembira dan bahagia dalam apa jua yang anda lakukan....

 ...entry kali ini akan memberikan info dan maklumat kepada anda sekalian tentang blog Pendekar Berkuda yang pendekar miliki....

..TERPERANJAT...TERKEJUT...TERHARU...GEMBIRA dan sebagainya yang tak dapat digambarkan dengan kata-kata... Alhamdulillah....berkat usaha pendekar dan juga kemurahan hati anda sekalian juga rahmat dari ALLAH SWT...pendekar telah berjaya memecah rekod peribadi mendapat hits sehingga 295 unique hits kepada blog ini.... TERIMA KASIH kepada ANDA sekalian! mudah-mudahan anda juga akan mendapat seperti ini atau lebih lagi....

Penangan berpencak merata-rata

...hari ini...genap 2 minggu blog Pendekar Berkuda wujud di arena maya.... dan peningkatan yang setinggi ini bukanlah mudah untuk diperolehi sekiranya tidak ada usaha dan azam dari pendekar sendiri untuk meningkatkan pelawat yang membaca entry pendekar.... 

....dan alhamdulillah juga kerana FOLLOWER blog ini telah mencapai hampir 160 orang... namun yang paling pendekar mahu berterima kasih adalah kepada 5 orang follower pertama blog Pendekar Berkuda iaitu, Cik Kalbu Muslimah (yang pertama..dia tak ada blog....tak dapat pendekar tahu siapa dia...mudah2an nanti pendekar akan tahu siapa dia...terima kasih banyak..., Pak Ngah (yang ke-2 dan tak ada blog.....terima kasih ya...) , Cik Fateyn (klik pada nama...terima kasih cik fateyn...), Cik Tiewa (yang ke-4..terima kasih...) dan Encik Ted (yang ke-5...terima kasih....) dan tak lupa juga kepada semua followers blog pendekar yang sudi menjadi follower blog ini ya....pendekar sangat2 berterima kasih kepada anda semua kerana tanpa anda semua siapalah pendekar dan akan sia-sialah pendekar wujudkan blog ini...
Terima kasih Setinggi GUNUNG KINABALU kepada ANDA SEMUA...(^_^)

...benar kata orang....bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah....komuniti blogger telah banyak membantu pendekar untuk terus bertahan....terima kasih sekali lagi!....(^_^)

...peningkatan yang tinggi ini tidak menjadikan pendekar riak dan sudah boleh lepas tangan begitu sahaja kerana banyak lagi yang perlu pendekar lakukan untuk menjamin jumlah visit yang tinggi supaya apa yang bakal pendekar sampaikan dan kongsikan akan dapat disebar dan dibaca oleh ramai orang sekaligus bukan sahaja perjuangan pendekar akan mendapat sokongan malah....ilmu2 yang penting ini tidak akan diketahui hanya oleh segelintir orang sahaja... harap anda semua bersabar untuk menantikannya ya... kerana pendekar perlu menyajikan entry-entry yang lebih berkualiti dan kuat selepas ini...supaya jumlah hits ini tak akan turun dengan mendadak.....sekaligus menyebabkan apa yang pendekar ingin sampaikan hanya dibaca oleh sesetengah orang sahaja...


....justeru itu..pendekar hanya akan menyajikan entry-entry yang relatif ringan dan mudah diterima oleh pemikiran anda sekalian buat masa ini...sampai masanya...pendekar akan masukkan entry yang memerlukan anda mempunyai kekuatan untuk berfikir dengan kritis dan logik akal....beserta dengan tahap penaakulan yang tinggi....kerana...ianya memerlukan pemikiran tingkat tinggi....namun begitu pendekar akan cuba menyampaikannya dalam bahasa yang mudah dan senang difahami...


...sekian..salam kasih dari pendekar buat teman-teman dan para pembaca pendekar sekalian...


wassalam.....


p/s :: pendekar sayang anda semua...(^_^)...sayang sebagai teman dan sebagai seorang manusia....

5 Komentar untuk "MEMECAH REKOD VISITOR HITS...."

Tahniah Pendekar...harap2 rezeki Qies pun cam ni jugak hehehe..:)

wah~~~
congratz~~~
jgn lupe belanje k..
eheee =p

Kemunculan PB dlm dunia blogging utk experimen n terangkan pd blogger lain apa yg didapatinya sangat membantu. Teruskan, kami perlu panduan sebegini. Bersedialah juga untuk dugaan yg luarbiasa yg belum pernah dialami sblm ini..

waah2~~ siap ade secret admirer tu~~ yg xde blog tu~~
hehe

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD