Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

MASA PALING IDEAL UNTUK BERPENCAK-MENEMBAK-MENENDANG-MEMIJAK....

Harap maaf...gambar ini tiada kaitan dengan entry..terima kasih...KLIK SINI

....Wacchhhhaaaa.....bertemu lagi...(sambil melangkah ke arena dengan penuh sigap...hehe...)....apa?? tak tahu apa itu sigap?? pergi balik sekolah semak balik kamus....tak pun tanya cikgu...haha...(=.=)

...kali ini pendekar akan pecahkan satu rahsia yang mungkin akan memberikan idea kepada anda sekalian...anda pasti faham maksud tajuk entry di atas bukan?? kalau tak faham...sila msg pendekar kat SHOUTBOX ya...


...straight to the topic... pendekar dah perhatikan keadaan dan perjalanan trafik si mangsa... pendekar dapati mangsa akan muncul secara beramai-ramai setiap 6 jam sekali... bermula jam sebelas malam - dua belas malam.... antara 5pagi hingga 7 pagi.... serta dari jam 12pm sehingga 1pm.... namun kurang sedikit ketika maghrib menjelma...pendekar pun tak tahu kenapa...hehe... 

maka, pendekar nasihatkan anda semua untuk menyediakan peralatan, ilmu serta strategi yang terbaik bagi menghadapi mangsa ini.... ini bagi memastikan anda berjaya menumpaskan seberapa banyak mungkin mangsa yang memunculkan dirinya.... selamat berjaya!!... haha...




:: Pssssttt :: jangan bocor rahsia ya..pendekar taknak di lucutkan pangkat oleh bos nanti...huhuhu....biar pecah di otak..jangan pecah di blog okay??? selamat berpencak-menembak-menendang-memijak dan sebagainya...(^_^)

...Pendekar Berkuda... - Pendekar Terulung Tidak Tercipta Sedetik Cuma
1 Komentar untuk "MASA PALING IDEAL UNTUK BERPENCAK-MENEMBAK-MENENDANG-MEMIJAK...."

Link ttg Mr NN di atas tu saja letak salah ke macamana tuh?

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD