Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

BE PERTAMA....THANK YOU MR NUFFY..(^_^)...

...assalamualaikum dan salam sejahtera teman-teman sekalian.... pendekar doakan anda sekalian sehat sentiasa.... terutamanya kepada blogger-blogger yang rajin dan gigih berusaha untuk mendapatkan buffered earning atau ringkasnya BE...

...hari ini...pendekar baru sahaja check earning pendekar..RM4.75...hehehe..walaupun tak banyak tapi sekurang-kurangnya ada juga earning untuk pendekar kan?? TERIMA KASIH MR NUFFY yang baik Hati...(^_^)...

...tapi kan..yang anehnya..pendekar tak dapat pun CTR untuk campaign mastercard or digi blackberry.... pening2..kenapa agaknya ya...banyak betul campaign yang di listkan...tapi hampir separuh daripadanya langsung tak ada CTR...huhu...betul2 tak faham.... tak apa...nanti tanya mr nuffy la....


....alhamdulillah...BE yang pertama ini telah menyemarakkan lagi semangat pendekar untuk berblogging dan berblogwalking.... haha...harap2 pendekar tak kena turun pangkat la ya.... takut juga jadi ordinary... jangan ya mr nuffy... pendekar orang baru..huhu...


...apa yang pendekar perasan...pendekar dapat 100% CTR untuk Lelong.My... masyaALLAH..besar tu..hehe...lihat data di bawah ni...klik pada gambar untuk besarkan ya...


Campaign yang ada CTR....
...di bawah ini pula campaign-campaign yang pendekar tak dapat CTR...




...sekali lagi pendekar nak ucapka TERIMA KASIH pada Mr NUFFY...teman-teman sekalian, pengikut Pendekar Berkuda dan juga kepada silent readers pendekar...terima kasih yang tak terhingga ya... lain kali rajin-rajinlah singgah lagi ke mari ya... terima kaseeehhh!....


...selamat berbuka puasa... (^_^)


Pendekar Berkuda

 


7 Komentar untuk "BE PERTAMA....THANK YOU MR NUFFY..(^_^)..."

wah best dapat BE...cik tom tak dapat2 lagi..hehe

cik tom :: sabar-sabar...hehehe..especially bulan puasa kan?? nanti dapatlah tu...hehe...

hehe tak sampai rm5 pun yea..kata pendekar berkuda..pasni berkuda laju sket yea..kejar duit nuff byk2, lau tak byk gak kena tuko nama kot..pendekar arjuna keww hehe

slmt mengumpul uit nuff..

thanks bro.ni first time ada org ltk blog aku kat sidebar.huhuu

http://money-healthinfo.blogspot.com/

salam...saya ingin bertukar link dgn pendekar,,kalau sudi link pendekar sudah terpasang di blog saya..
terima kasih..
money...

Tahniah!jadikan ia pembakar semangat untuk terus berblogging di samping menjaga kualiti entri..selamat maju jaya

beshny weyh..bg la tips jugak!!

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD