Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Pblegacy Network™

....BARU SEHARI....MENDAPATKAN >100 UV SEHARI

...assalamualaikum....

...apa khabar teman-teman sekalian?? baru sehari pendekar tak menghadap skrin lappy...dah rindu rasanya pada teman-teman blogger sekalian...hehe... maaflah pada yang pendekar tak dapat lawat  ke blog anda lagi ya.... insyaALLAH...pendekar akan balas juga kunjungan anda sekalian selepas ini...


...mudah-mudahan bulan ramadhan ini tidak mendatangkan ujian dan dugaan yang besar pada teman-teman pendekar yang disayangi...(jiwa-jiwa lah pulak..hehe...)


...ada setakat ini...5 hari berturut-turut pendekar mendapat hit melebihi 100...terima kasih pada yang sudi singgah ke sini melawat pendekar ya.... maaflah sebab pendekar tak hidangkan entry baru untuk anda.... bukan bermaksud pendekar tidak mahu...tetapi pendekar kesuntukan masa untuk mengarang entry baru buat anda...maafkan pendekar ya??


...pada entry sebelum ini, ada teman yang bertanyakan tentang bagaimana pendekar mendapat lebih daripada 100 UV sehari...


...di bawah ini pendekar sertakan data tentang UV untuk blog PENDEKAR BERKUDA ya...lihatlah...


Hits yang pendekar dapat untuk 7 hari...sejak kali pertama pendekar buat blog ini...
...pendekar masih baru...baru lagi menapak di laman blogging ini...sungguh tak sangka...baru seminggu blog pendekar berkuda dilancarkan..sudah lebih daripada 1000 hits yang pendekar terima...terima kasih pada anda sekalian...dan juga kepada silent readers pendekar... tanpa kalian semua...tak mungkin pendekar akan mendapat hits seperti ini... terima kasih daun keladi sekali lagi... (^_^)...


...pendekar tidak mempunyai kepakaran bagaiman nak terangkan tentang ini sebenarnya... apa yang pendekar lakukan...cuma blogwalking dan blogwalking.... bagaimana?? di sini pendekar terangkan tentang satu keistimewaan dan bagaimana hendak berblogwalking dengan berkesan....


...kalian lihat di blog pendekar tiada satu pun exchange link yang pendekar letakkan di sini (sebelum ini...hehe...)..... pendekar cuma letakkan sesuatu yang biasa anda semua lihat...yang biasa pada kebanyakan orang...tapi yang luar biasa pada pandangan orang lain... apakah itu?? jawapannya di entry seterusnya... hehehe....tunggu.....
Yang ini dari nuffnang... lihat ya jumlah visit...jangan tengok jumlah UNIQUE...hehehe...


4 Komentar untuk "....BARU SEHARI....MENDAPATKAN >100 UV SEHARI"

wah...
hebat la awak..
ni yang buat saye
bersemangat nak
bw ni..

wah..bagusnya....tak sabar nak tunggu next entry...

Potong stim la.. X pe2. kita tunggu esok lak..

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD