Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Media Network™

#3 :: ISU MURTAD MASITAH ZAINI....


...ketika membaca entry ini di blog PAPAGOMO...memang terperanjat pendekar... Masitah Zaini...warga Singapura berketurunan Melayu terang-terang mengaku bahawa dia mengakui ketuhanan JESUS! (maaf teman2 christian...pendekar cuma berhujah mengenai seorang penganut agama ISLAM...tidak berniat menghina...)
......pengakuan oleh nya dibuat terang2 di laman sosial FACEBOOK nya....yang memeranjatkan teman-teman dan rakan sekalian...namun ramai juga yang suka....seperti salah seorang yang menarik perhatian pendekar...adiknya sendiri... Mastura Zaini (dah tukar nama menjadi Mastura Zaini-Robert...)Pendekar tak mahu mengulas tentang Masitah Zaini...cukuplah gambar2 yang pendekar sertakan di bawah ini....itu sudah cukup menceritakan segalanya.... 

...apabila iman dipijak2...beginilah jadinya....
...Lagi....

...bersambung di entry yang seterusnya :: #4 :: KISAH MASTURA ZAINI... ::

1 Komentar untuk "#3 :: ISU MURTAD MASITAH ZAINI...."

itu hak dia.sibuk apasal. oh kalau keluar islam, marah. tapi kalau nak tarik orang bukan islam untuk peluk islam, amboi amboi amboi bukan main sakan,syok giler. assholes!

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD