Pblegacy.Org™

Pblegacy.Org™ | Blog TravelBlogger di bawah payung Media Network™

#2 :: ISU AHLI PARLIMEN SERDANG MEMBERI CERAMAH DALAM SURAU KAJANG SENTRAL

isu
Credit to - my-sensasi
Credit to - my-sensasi

...entah bagaimana dan kenapa isu macam ni boleh berlaku... sama ada di atas kebodohan si penganjur dan jawatankuasa masjid yang mendahulukan kepentingan diri daripada menjaga kesucian rumah ALLAH... menurut laporan MALAYSIAKINI, si Teo Nie Ching (MP Serdang) telah bertanya kepada AJK surau sama ada perlukah beliau memakai Tudung ketika memasuki surau?? namun jawatankuasa membenarkannya dan dari itu terjadilah kes seperti ini.... anda fikirkanlah sebabnya.... dalam banyak2 tempat...kenapa surau pula yang menjadi pilihan?? tiadakah tempat lain?? adakah mereka-mereka ini sudah tumpul otaknya sehingga perkara yang begitu mudah tidak mampu untuk difikirkan??
.....bengang lagi...
3 Komentar untuk "#2 :: ISU AHLI PARLIMEN SERDANG MEMBERI CERAMAH DALAM SURAU KAJANG SENTRAL"

betul2 kat surau my house la. tp ktorg terawih kt masjid atas

mcm mana lak dengan kisah wanita/perempuan islam/muslim yang berpakaian seakan telanjang,ataupun tidak memakai tudung masuk ke surau/masjid?

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info - PB Networks - Buku Rujukan PTD